Aktuelles Land wechseln?

God planlægning
er det halve koncept

Vi hjælper dig i dit arbejde med DIAlux og RELUX – med vores plugins.

De rigtige oplysninger på det rigtige tidspunkt – et must, når en planlægning skal forblive enkel og komfortabel. ESYLUX arbejder derfor tæt sammen med DIAL og Relux, de førende udbydere af softwareprogrammer til belysningsplanlægning. Her kan du downloade det respektive ESYLUX-plugin og hurtigt og nemt finde den rigtige belysningsløsning til dit projekt. Efterfølgende kan denne nemt implementeres i den respektive software – alt sammen uden ekstraomkostninger og om nødvendigt også i 3D!
Derudover tilbyder vi plugins med lysfordelingskurverne og alle andre vigtige oplysninger om vores lamper.

Download
Den officielle DIALux-software

Download
ESYLUX-plugin til DIALux

Download
Den officielle RELUX-software

Download
ESYLUX-plugin til DIALux

Kontakt Sidebar dk

Kontakt Sidebar

KONTAKT

* Obligatoriske felter