Quadro-set er esy, fordi de sørger for det  bedste lys på arbejdspladsen

Enestående lyssystemer

Med NOVA- og CELINE-seriens Quadro-Set får du en komplet løsning til dit energieffektive kontor – og mere livskvalitet på arbejdspladsen takket være ESYLUX’s SymbiLogic-teknologi.

More

Intelligent styret

Med vores behovsstyrede lysstyring udnytter vi det fulde potentiale i moderne belysning i belysningssystemerne i Quadro-Set og realiserer det bedste lys.

More

 • Automatiseret belysningsløsning uden programmeringsbesvær
 • Et sæt er optimeret til  kontorer op til 20 m2
 • Er skalerbart til alle rumdimensioner
 • Komplet løsning, der kan integreres
 • Den perfekte erstatning for konventionelle, indbyggede loftslamper
 • Simpel plug-and-play-installation
 • Kan bruges til løbende modernisering af lokalerne, mens kontoret er i brug

Udviklet med erfaring

ESYLUX er specialist i automatisering, og har mange års erfaring med udvikling bag sig, hvilket giver den helt rigtige kompetence – ikke mindst, hvad sensorer angår. Belysningssystemerne i Quadro-Sets viser dette på imponerende vis.

More

Systemløsningen til intelligent kontorbelysning

Lyssystemerne i NOVA- og CELINE-Quadro-Sets med den integrerede SymbiLogic-teknologi opfylder ikke kun alle standarder, men går langt ud over minimumskravene. De sørger for, at man får det bedste lys på arbejdspladsen: Med biologisk virkning, højeste energieffektivitet og en komfortabel, individuel styring.

More

Quadro-sET CELINE  Det modulbaserede system

CELINE Quadro-Sets indeholder fire systemlamper med fuld belysningsflade, en separat ESYLUX SmartDriver, en separat tilstedeværelsessensor og kabelføring.

More

Quadro-sET NOVA  Med integreret intelligens

NOVA Quadro-Sets indeholder fire loftslamper med integreret sensorteknik og indbygget ESYLUX SmartDriver – inklusive kabelføring.

More

ESYLUX QUADRO-SETS CELINE OG NOVA DET FØRSTE RENTABLE SYSTEM MED BIOLOGISK EFFEKTIVT LYS

Som sæt optimeret til kontorer på op til 20 m2
Quadro-Sets er et lyssystem til den intelligente arbejdspladsbelysning med SymbiLogic – endda i et konkurrencedygtigt pris-/ydelsesforhold! Basis er altid en kombination af styreenheden (ESYLUX SMARTDRIVER), tilstedeværelses- og lyssensorer samt fire LED-loftsindlægningsarmaturer til målene for nedhængte loftsystemer, en af de mest almindelige loftstyper på kontorer og i uddannelses- og sundhedsinstitutioner. 

Komplet system til en hurtig modernisering - installeret via plug-and-play
ESYLUX SMARTDRIVERen indeholder spændingsforsyningen til alle systemarmaturer, så disse nemt kan forbindes via plug-and-play – det sparer tid! Og ikke kun de påkrævede kabler følger altid med. Med Quadro-Sets får du den komplette løsning med kun ét artikelnummer, hvilket gør det muligt at modernisere kontorer på den enkleste måde. For i praksis også at kunne imødekomme alle krav på bedst mulige måde, kan alle sættets enkeltdele også fås hver for sig.

Quadro-Sets kan fås i to versioner:
1)     Med konstantlysregulering afhængigt af dagslyset:         
        fås i lysfarverne 3000 K eller 4000 K
2)     Med SymbiLogic for biologisk aktivt lys:       
        Løsningen med ESYLUX-teknologi til energieffektiv Human Centric Lighting         
        (lysfarve Tunable White: 2700–6500 K)


 

FRA ENKELTMANDSKONTORER TIL KONTORLANDSKABER KAN NEMT UDVIDES til alle størrelser

Quadro-Sets kan skaleres omfattende. Op til 20 sæt kan kombineres, eller et sæt kan suppleres med op til 4 x 25 DALI-kompatible standardarmaturer fra ESYLUX-programmet. Det er også muligt at kombinere de to udvidelsesmuligheder, hvilket ofte giver god mening. Hvis man vælger en Bluetooth- eller KNX-styring til større rum, skal man blot bruge et dertil udstyret sæt for at styre eller konfigurere hele anlægget.

Med deres fire armaturer, sensorer og styreenhed er belysningssystemerne i CELINE og NOVA Quadro-Sets i sig selv et miniaturenetværk. De realiserer dog kun deres fulde potentiale, når det gælder modernisering af større rum. Så kan de også forbindes intelligent med hinanden og supplere med yderligere belysning. DALI-switchen tillader også enkel integration af konventionelle slutenheder – såsom ventilation.

A Masterlamper fra de fire Quadro-Set er forbundet med hinanden via DALI
B Supplerende DALI-standardlampe
C Downlights for ekstra stemningsbelysning, integreret via DALI-switch
D Ventilation integreret via DALI-switch for tilstedeværelsesafhængig styring

 • Op til 60 % tidsbesparelse ved installation takket være praktisk plug-and-play
 • Løsningen koster i gennemsnit ca. 430 DKK/m2 kontorareal inkl. energieffektiv SymbiLogic-teknologi, ekskl. installation

Biologisk effektivt lys giver det optimale lys på arbejdspladsen

En optimal indendørs belysning følger det naturlige dynamiske forløb for dagslyset og dets samspil mellem sol og blå himmel. Lysstyrke og lysfarve ændrer sig dagen igennem, og belysningsstyrken er altid betydeligt højere, end det er fastsat i de lovmæssige mindstekrav. Denne ekstra lyskvalitet har stor betydning: Den styrker vitaliteten og koncentrationsevnen, så man laver færre fejl. Den gør, at man ganske enkelt føler sig bedre tilpas og får en bedre koncentrationsevne.

More

Øger
Motivation
Produktivitet
Medarbejdernes
loyalitet

Mindsker
Fejl
Perioder med fejl
Arbejdsulykker

ESYLUX-teknologien for energieffektiv Human Centric Lighting

SymbiLogic-teknologien, som er udviklet af os, er den perfekte kombination af optimalt lys sammen med de fordele, som en intelligent regulering fører med sig. Den sørger for et biologisk effektivt lys, hvis forløb er specielt udviklet til brug i kontorrum. Om formiddagen giver den tiltagende lysstyrkeværdi med tiltagende blå lysbølger i lyset en opfriskende effekt. Hen mod middag sænkes begge værdier en smule, for derefter igen at tiltage, så man aktivt modvirker den typiske eftermiddagstræthed. På den måde hjælper SymbiLogic-teknologien til også at komme godt igennem de mere kritiske tidspunkter på dagen, og det sørger derudover for en behagelig komfort på alle tidspunkter af dagen.

Lysforløb aktiveres på det rigtige tidspunkt
SymbiLogic’s intelligente lysstyring sørger derudover for den højest mulige energieffektivitet i kombination med en lys- og tilstedeværelsessensor: Belysningen tændes afhængigt af tilstedeværelse og dagslys, hvilket er en utrolig innovativ måde at udnytte dagslys på, så der skabes et biodynamisk lysstyrkeforløb. I modsætning til andre klassiske konstantlysreguleringer orienterer den såkaldte adaptive konstantlysregulering sig efter en bestemt værdi, der permanent ændres. Dermed overfører SymbiLogic et allerede afprøvet teknologisk princip til den mest moderne form for indendørs belysning. 

Ideel symbiose mellem menneske og natur
Resultatet er en ideel symbiose. Mennesket har lært af naturen, hvilket lys, der er mest optimalt, mens naturen drager nytte af den ressourcebesparende, bæredygtige teknologi. På den måde fremmer SymbiLogic-teknologien en balance mellem menneske og natur, og giver altid brugeren det lys, der er det mest optimale indendørslys for vedkommende.

Integration af en intelligent HVAC-styring

Quadro-Sets lyssystemer kan ikke blot styre og regulere sig selv. Ved hjælp af DALI-switchen fra ESYLUX, som muliggør tilstedeværelsesafhængig styring fra traditionelle forbrugere, kan et modul integreres i systemet. På denne måde er det også muligt at styre eksempelvis klima- og ventilationssystemet på en energieffektiv måde.

More

Komfortabel betjening og konfiguration Via aPP eller KNX efter behov

Brugeren kan betjene og konfigurere Quadro-Set-lyssystemerne på flere forskellige måder: I basisvarianten kan man tænde og slukke, overstyre lysstyrkeværdi og lysfarve samt vælge de forskellige opsætninger manuelt med en simpel 230 V-kontakt. Allerede installerede kontakter kan altså uden problemer bruges. Alternativt kan DALI-kontakter dog også benyttes. I alle tilfælde kan ESYLUX-universal- fjernbetjeningen bruges til at styre og konfigurere systemet. Med den kan man konfigurere opsætninger og utallige andre parametre. Den kan også bruges til kun at betjene enkelte lamper og lyskanaler.

Bluetooth-app til Android ogg iOS
Derudover har ESYLUX udviklet systemer, der desuden kan styres med ESY-App via Bluetooth. Grundkonfiguration og en individuel lampe- eller kanalstyring er ligeledes mulig via appen. Dette giver brugeren en bekvem og enkel betjening ved hjælp af smartphone eller tablet. 

Mulighed for integreret KNX-modul Vi tilbyder desuden Quadro-Set, hvor ESYLUX SMARTDRIVER -boksen har et indbygget KNX-modul. Disse varianter kan nemt integreres i KNX-bygningsautomatisering, uden at der skal installeres en separat gateway. Kontrolboksen kan derefter adresseres direkte, og hele systemet kan nemt styres og aflæses fra et centralt sted. Der er tale om den første KNX-kompatible DALI-belysning i verden!

Den rigtige form til enhver smag

Systemlofter har ofte forskellige mål, og bygningens brugere har ikke altid de samme ønsker. Derfor tilbyder ESYLUX heldigvis også sine Quadro-Set i andre varianter. Med de lineære CELINE-lamper tilbyder vi en anden designmulighed, der giver ekstra fleksibilitet ved indretningen.

More

REFERENCE: VAHLE
Motivation har lang rækkevidde

Med sine løsninger til behovsspecifik energi- og dataoverførsel har VAHLE udviklet sig til at være førende på markedet. Selv på kontorerne i virksomhedens hovedkvarter er de afhængige af moderne teknologi: Lyssystemet til NOVA Quadro-Set fra ESYLUX sørger for biologisk aktivt lys – meget energieffektivt via SymbiLogic!

More

Overblik over dine fordele

 • Tilslutning af lyskilderne via RJ45-kabel
 • Automatiseret belysningsløsning uden programmeringsbesvær
 • Fås til alle gængse indbygningsmål
 • Integrerede DALI-grænseflader
 • CELINE: Fuldt dækkende diffusorer     
  NOVA: Todelte diffusorer
 • Indbygget KNX-modul som ekstraudstyr til direkte integration i KNX-bygningsautomatisering
 • Indbygget Bluetooth-modul som ekstraudstyr til betjening via mobile enheder
 • Tilbehør til installering i lofter

More