×

PRANA+ er esy, FORDI DEN FORBINDER DESIGN OG LYS PÅ EN INTELLIGENT MÅDE

form
perfektioneret

Med det smarte design og det rene formsprog er lamperne i PRANA+ serien et tidløst blikfang, der harmonisk tilpasser sig enhver indretningsstil på kontoret.

More

Intelligent
styret

De avancerede sensorer i standerlampens lampemast sørger for en høj automatiseringskomfort, en optimal lysatmosfære – og den bedste energieffektivitet.

More

strålende
smuk

Den mest moderne elektronik sørger for en imponerende lyskvalitet. Vi har udstyret standerlampen med vores SymbiLogic-teknologi: Til energieffektiv Human Centric Lighting på arbejdspladsen.

More

Opsat på optimalt lys: FRA HOVED ...

PRANA+ standerlampen har ikke kun den bedste form, funktionaliteten er også imponerende. Eftersom skriveborde i skrivebordspladens længde adskiller sig fra hinanden, fremstilles standerlampens hoved og søjle i en lineærføring og samles i overensstemmelse hermed. På den måde kan brugeren forskyde hovedet op til 18 centimeter langs tværaksen – tilstrækkelig frigang til behovstilpasset lys hvor som helst. Og den valgfrie, patenterede fod til PRANA+ standerlampen er også et bevis på, at intelligent produktdesign til kontoret kun kan skabes ved at tage hensyn til eksisterende møbeltyper ...

... TIL FOD

For foden kan trækkes ud, så den kan bruges på skriveborde med lukkede sider, der går helt ned til gulvet. Fod og bord udgør således en komplet enhed, der optisk understreger lampens harmoniske funktionalitet.

Design, som eksperter bliver  imponeret over

Næsten intet bekræfter kvalitet i et design som en udmærkelse fra uafhængige eksperter. For PRANA+ standerlampen er det lykkedes os flere gange.

More

avancerede sensorer i lampemasten

Først når individuelle indstillingsmuligheder og en intelligent lysstyring sættes sammen, opnås maksimal livskvalitet og energieffektivitet. En moderne belysningsløsning bør derfor også have tilstrækkelig intelligens i sig selv. Den avancerede sensor, der er integreret i søjlen, står for denne intelligens i standerlampen. Ved hjælp af dens integrerede tilstedeværelses- og lyssensorer simulerer den, hvornår og hvor meget kunstigt lys der er behov for – altid afhængigt af menneskelig tilstedeværelse og det faktisk tilgængelige dagslys. Lampen bruger således kun energi i det omfang, det virkelig er nødvendigt.

Elegant overstyring

Uanset om man tænder/slukker, dæmper, ændrer lysfarven eller henter individuelle opsætninger, så kan brugeren ændre alt efter sine ønsker via det stilfulde betjeningselement i lampemasten.

variabelt direkte og indirekte lys

To lysfelter til direkte og indirekte loftsprojektørbelysning udvider mulighederne for individuelt design af en behagelig lysatmosfære. Begge kan tændes eller dæmpes uafhængigt af hinanden!

til Rom med et tryk på en knap

Komfortabel betjening via digital kommunikation – det er for længst blevet en selvfølgelighed, når en produktløsning ganske enkelt skal forblive håndterbar. Ingen tvivl om, at vi derfor også skal gøre det muligt for PRANA+-standerlampen: Med smartphone, tablet eller pc kan alle parametre nemt ændres. For biodynamiske lysforløb gælder det også for SymbiLogic. Hvis du gerne vil tilpasse disse til lysforholdene i forskellige verdensregioner, kan dette nemt udføres med standerlampens  web-app. Men beslutningen om, hvor rejsen skal gå hen, kan være svær: Til 5th Avenue i Big Apple? Til den stockholmske skærgård? Eller måske til en cappuccino i den "evige stad" langs Tiberen?

når skønhed går i arv: Prana+ pendellampen

Allerede ved første blik er den umiskendeligt en del af familien. PRANA+-pendellampen supplerer seriens standerlamper perfekt og giver et harmonisk, samlet billede af belysningsdesignet i alle kontorer. Lige så tidløst slank og elegant i dens fremtræden, lige så høj kvalitet i materiale og lyskvalitet. Overbevisende også i detaljerne: Tilslutningskablerne er så solide og æstetiske, at de simpelthen erstatter et ophæng på en elegant måde. Det er ikke kun en fryd for øjet – det er også meget effektivt.

Elegant elektronik

Pendellampen findes i varianter til nem dæmpning eller med DALI-forkoblingsenheder til intelligent lysstyring. Og forkoblingsenheden bidrager altid til den klare, æstetiske form: Den er skjult i et smukt kabinet af rustfrit stål.

Stilfuld fremtræden i alle miljøer

For at standerlamper og pendellamper også farvemæssigt kan integreres optimalt i alle miljøer, fremstiller vi deres overflader i forskellige udførelser. Det være sig anodiseret, hvid pulverbelagt eller forkromet – for hver enkelt form for indvendig belysning findes en passende variant.