Optimering af indlæringsbetingelser
er ESY

Intelligente lys- og automatiseringsløsninger til uddannelsesinstitutioner

På uddannelsesinstitutioner, som f.eks. skoler, universiteter eller børnehaver, opholder store grupper sig i samme lokale i længere tid og har brug for en behagelig, indlæringsvenlig atmosfære. Hjernen kan nemlig kun være produktiv, når man føler sig godt tilpas. Lyset har en væsentlig indflydelse på stemningen og koncentrationsevnen. Ved indlæring bruges der også meget energi og ilt, hvilket kan føre til dårlig luftkvalitet. Den bedste lys- og luftkvalitet er uundværlig, hvis der skal skabes optimale forudsætninger for at opnå motivation og en vellykket indlæring.

TÆND FOR MAKSIMAL KONCENTRATION I LOKA

Alt efter uddannelsesinstitutionen er der særlige krav til de enkelte rum. F.eks. er det praktisk med individuelle lysscenarier i klasseværelset til almindelig undervisning eller til gruppearbejde. Mindre børn har omvendt brug for frirum, hvor lyset optimalt understøtter de aktive faser såvel som hvilepauserne.

HVOR MANGE LÆRER SAMMEN, SØRGER LYS OG LUFT FOR DE OPTIMALE BETINGELSER

Grupperum, klasseværelser, aulaer eller gymnastiksale: Med vores behovsorienterede automatisering af lys og luft sørger vi for optimale indlæringsbetingelser i ethvert lokale. I den forbindelse anvender vi biologisk effektivt lys, som efterligner dagslysets dynamiske forløb og på den måde påvirker hormonbalancen og døgnrytmen positivt. Det gør børn og unge opmærksomme, effektive og motiverede i længere tid.

I dag skal offentlige institutioner drives meget økonomisk. Det krav imødegår ESYLUX med specielt prækonfigurerede løsninger med sæt – f.eks. til klasselokaler. De monteringsklare sæt med sensor, lamper, ELC-styring, kabler og DALI-kontakt giver en energieffektiv lysstyring og den bedste lyskvalitet med et enestående pris-/ydelsesforhold.

OVERSIGT OVER DINE FORDELE

  1. Prækonfigurerede og monteringsklare komplette løsninger
  2. Nem, hurtig og prisbillig installering med plug-and-play
  3. Optimalt lys med energieffektiv SymbiLogic Technology
  4. Adaptiv HCL-lysregulering afhængigt af dagslyset
  5. Energieffektiv, tilstedeværelsesafhængig kobling
  6. Foruddefinerede opsætninger til forskellige undervisningssituationer
  7. Nem adgang til opsætninger med tastetryk
  8. Energieffektiv, vedligeholdelsesfri LED-belysning
  9. Fremtidssikret teknologi med 5 års garanti

More

Løsningseksempler for alle typer rum

Klasselokaler