Forbedring af
kontorlokaler er ESY

Intelligente lys- og automatiseringsløsninger
til kontorer

Til ethvert projekt, uanset niveau eller i hvilket rum der arbejdes: Forudsætningerne for langsigtet succes på kontoret er velovervejede strategier, effektiv ressourceudnyttelse og overbevisende ydeevne – præcis som i ESYLUX’s innovative automatiserings- og belysningsløsninger. De øger livskvaliteten på arbejdspladsen, bruger kun energi, hvor det er nødvendigt, afhængigt af behovet, og de imponerer med deres langvarige ydeevne. Og alt det på en helt enkelt måde. Fordi de tilpasser sig alle krav, er de altid nemme at installere og gør banebrydende teknologi så ukompliceret som muligt for vores kunder og partnere.

Grafik: Energibesparelsespotentialet for behovsstyret bygningsautomatisering (min. /maks.); kilde: Zentralverband Elektrotechnik- und Elektroindustrie e.V. (ZVEI)/ Biberach-universitet

Øg effektiviteten på kontoret på alle niveauer

Kun energi, når der virkelig er brug for det – princippet om behovsstyret bygningsautomatisering er lige så enkelt, som det lyder. Vores intelligente sensorteknologi ligger bag. Ikke alene giver den høj grad af automatiseringskomfort og mere livskvalitet på arbejdspladsen, men den muliggør også en meget energieffektiv drift af de enheder, den styrer. På den ene side er resultatet mere bæredygtighed og beskyttelse af naturressourcer. På den anden side kan vejen til moderne teknologi også betale sig for entreprenører og investorer. Fordi energieffektiv behovsdrevet drift betyder en betydelig reduktion af energiomkostningerne med hurtig afskrivning – og ikke kun for nye bygninger.

Effektivitet og velbefindende i overensstemmelse: SymbiLogic-teknologi fra ESYLUX

Den bedste arbejdsbelysning er et biologisk effektivt, dagslysagtigt lys. Det fremmer trivslen, evnen til at koncentrere sig og stabiliserer dag-natrytmen for en bedre og mere afslappet søvn, som giver styrke til næste dags udfordringer. Med SymbiLogic-teknologien og brugen af intelligente sensorer anvender vi det ikke kun meget effektivt, men også særdeles energieffektivt!

More

Førsteklasses lyskvalitet for højeste synskomfort

Det vigtigste grundlag for enhver belysningsløsning er kvaliteten af lyset . Det afgør, om brugeren nemt kan klare sin visuelle opgave på arbejdspladsen og gøre sit job så godt som muligt. Men det er også af afgørende betydning for en optimal lysatmosfære under kundebesøg eller i pauserum. Den bedste standard her er det naturlige dagslys. Farvegengivelse, flimrefaktor eller farveensartethed – i ESYLUX’s lyslaboratorie på vores tyske adresse kontrollerer vi kvaliteten af alle vores lamper grundigt.

optimalt indeklima med energieffektiv styring

Kvaliteten af indeklimaet spiller en afgørende rolle på kontoret, når det gælder medarbejdernes trivsel og effektivitet. For dårlig luft påvirker ikke kun dit helbred, det påvirker også dit humør. ESYLUX tilbyder intelligente løsninger, som automatisk giver frisk luft og optimal rumtemperatur – samtidig med at man sikrer en energieffektiv drift! Et skoleeksempel herpå: Multisensorerne i ATMO-tilstedeværelsessensor.

More

Individuel styring – fra digitalt til manuelt

Automatisering har talrige fordele. Men for ESYLUX er automatisering aldrig et must for os, men altid en mulighed: ESYLUX-løsninger kan også nemt styres og konfigureres manuelt og tilpasses de individuelle ønsker på stedet. For eksempel kan belysningssystemerne i CELINE og NOVA Quadro-Sets betjenes ved hjælp af ESY-App – og altid med en simpel 230 V kontakt. Selv at hente individuelle lysopsætninger er muligt med denne.

Orienteringslys og sikkerhed døgnet rundt

Ikke alene i nødstilfælde, men også i andre situationer er det vigtigt at give folk på arbejdspladsen en følelse af sikkerhed. Det innovative lysstyringssystem fra ESYLUX muliggør derfor løsninger, som automatisk aktiverer orienteringslyset i korridorer eller i rum, der ikke er fuldt optaget, hvilket sikrer en behagelig minimumbelysning – om nødvendigt også via netværk. Skulle det nogensinde blive nødvendigt, sikrer vi også optimal belysning af flugtveje og afmærkning af flugtveje.

Løsningseksempler for alle typer rum

Enkeltkontorer, standard

Eksklusive enkeltkontorer

Storkontorer

Mødelokaler