×

SYNERGY IS ESY
EXPERIENCE AUTOMATION AND LIGHTING READY TO USE

Se
løsninger

På Light + Building 2018 præsenterer ESYLUX en helt ny og moderne messestand. Med fokus på synergien af automatisering og belysning – med konkrete løsninger på intelligent belysning!

More

OPLEV
INNOVATIONER

Fremtidsorienterede idéer er bedst, når de allerede kan bruges i dag. Besøg os på Light + Building, og oplev vores intelligente automatiserings- og belysningsløsninger!

More

FÅ PRÆSENTERET NYHEDER

Alle på arbejdspladsen kan nyde godt af vores intelligente belysning, så alle burde kende til den: Derfor har vi i 2018 for første gang en messestand i messeområdet for belysning!

More

ESYLUX Light Control – det bedste arbejdslys

ESYLUX Light Control er vores intelligente styringsteknologi til effektive belysningssystemer. På Light + Building præsenterer vi nye varianter af systemstyreenheden ELC SmartDriver og viser, hvor nemt grupper kan oprettes med plug-and-play til forskellige dele af et rum. Altid inkl. efter behov: energieffektivt Human Centric Lighting med SymbiLogic!

ESY-PEN

ESY-Pen er vores nye, praktiske all-in-one-enhed til enkel idriftsættelse, lysmåling, fjernbetjening og projektering. Prøv den på vores messestand!

Tilstedeværelsessensorer til DALI

Med tilstedeværelsessensoren PD-C 360i/24 PS plus DALI præsenterer vi for første gang sensorer til den nye DALI standard. Som multi-master-styreenheder kan de anvendes til de mest krævende opgaver. Derudover sørger den indstillelige lyssensor for en særligt præcis lysmåling og -regulering på arbejdspladsen!