×

synergy is esy
INTELLIGENT AUTOMATION AND LIGHTING SOLUTIONS

Innovationer,
som du kan tage at føle på

Se vores aktuelle innovationer på vores ESYLUX-messestand, og find ved hjælp af konkrete anvendelseseksempler den mest intelligente rumløsning til dit projekt!

More

Adaptiv komfort
til kontoret

Få mere at vide om, hvor enkelt og energieffektivt ESYLUX Light Control kan moderniseres. Installér, gruppér og skalér med plug-and-play – og spar masser af tid!
Hør om de talrige muligheder, ESYLUX Light Control med Funktionsplus giver.

More

levende
løsninger

Til automatisering eller belysning: Besøgende kan godt glæde sig til Light + Building 2020 med et friskt fornyet ESYLUX-udseende. Som altid med klart fokus på det væsentlige – og på intelligente synergier fra automatisering og lys!

More

Synergi på enhver arbejdsplads

Kontorer, uddannelsesinstitutioner, sundhedsfaciliteter: Vores intelligente automatiserings- og lysløsninger forhøjer livskvaliteten og energieffektiviteten på enhver arbejdsplads. Til Light + Building viser vi dig desuden, hvor nemt projekter med fjernbetjente ESYLUX-løsninger nu kan konfigureres, gemmes og anvendes i mobile projektbiblioteker med ESY-Pen og ESY-app – for maksimal fleksibilitet og tidsbesparelse!

More

Funktionsplus til ELC-lyssystemer

Lyssystemer med ESYLUX Light Control ELC imponerer ikke kun med deres plug-and-play-installation og SymbiLogic-teknologiens energieffektive Human Centric Lighting. De er udstyret med et omfattende funktionsspektrum, som giver enhver arbejdsplads mulighed for også let at realisere individuelle designs. For eksempel med den adaptive funktion, intelligente tidsfunktioner eller et enkelt scenedesign via lyskanal. Det ideelle sted til i ro og mag at få ESYLUX-eksperterne til at forklare det hele er naturligvis Light + Building!

lysstyring
med DALI-2

Som industristandard muliggør DALI-2 interoperabilitet mellem flere producenter og dermed maksimal fleksibilitet.
Lær de nyeste DALI-2-løsninger fra ESYLUX at kende i Frankfurt.

Defensor for energieffektiv sikkerhed

Når ESYLUX præsenterer nye bevægelsessensorer og skumringsrelæer i smart design, ligger der ofte meget mere bag. Dette gælder også for DEFENSOR-serien: Varianter beskyttet mod hærværk og sabotage, styringsfunktioner, som er afhængige af tidspunkt, og retningsafhængige efterløbstider sørger for intelligent sikkerhed omkring bygninger.