×

Udlev visionerne i stedet
for at drømme. ESY!

Gør karriere hos ESYLUX

ESYLUX leverer intelligente automatiserings- og belysningsløsninger i kontorbygninger, uddannelsesfaciliteter og sundhedsfaciliteter for mere velvære og optimal, behovsstyret energiudnyttelse. Som et innovativt firma med egen forskning, udvikling og produktion i Ahrensburg nær Hamburg, udvider vi løbende vores portefølje. Vi vokser dynamisk i et internationalt miljø. Hvis du gerne vil hjælpe os som en succesfuld global aktør på denne rejse, tilbyder vi dig en række interessante karrieremuligheder.

ESYLUX støtter dig individuelt

Hvad der gælder for udviklingen af fremadrettet byggeteknologi til indeklimaet og lyset har også højeste prioritet for vores personaleledelse: At mennesket altid er i centrum. Vi ved, at kun motiverede og individuelt støttede medarbejdere vil kunne udvikle deres kreativitet og opnå fremragende resultater. I vores ejerforvaltede familievirksomhed er respektfuldt sammenhold grundlaget for alt. Initiativ og usædvanlige ideer er altid velkomne. Vi tilbyder en flad struktur, målrettet træning, optimale arbejdsforhold og fælles fritidsaktiviteter i teamet. Når alt kommer til alt, skabes der ikke en god arbejdsatmosfære ved et tryk på en knap – det er resultatet af en virkeliggjort virksomhedskultur.

ESYLUX’s succes er kun mulig, fordi vi giver folk mulighed for at blive involveret i deres arbejde og for at vokse i deres job. Grundlaget for dette er viljen til en gang imellem at vælge nye veje, til at tage chancer og vove sig ud i det ukendte. Hvis du deler denne holdning, så glæder vi os til at modtage din ansøgning! Fordi vi udvikler os dynamisk, og at vi, udover vores sortiment, konstant udvider vores aktivitetsfelt, er vi altid på udkig efter nye talenter inden for forskning og udvikling, marketing, kvalitetsstyring, personaleledelse, salg, indkøb og finansiering og controlling.

Åbn alle
Ledige stillinger

ESYLUX tilbyder altid en god start. Fra assistenten til ansøgeren med den første værdifulde erhvervserfaring til en erfaren professionel – hos os finder alle et job, der passer optimalt. Især hvis det er en person, der brænder for vores mål og er klar til at engagere sig med stor entusiasme i fortsættelsen af vores succeshistorie.

JobPlaceringSidenPDF
Technischer Mitarbeiter (m/w/d) im InnendienstAhrensburg
Deutschland
01.2019
Verkaufsinnendienstmitarbeiter (m/w/d)Ahrensburg
Deutschland
01.2019
Projektmanager (m/w/d) Marketing-KommunikationAhrensburg
Deutschland
12.2018
Product Manager (m/f/d)Ahrensburg
Deutschland
12.2018
Teamleiter (m/w/d) Supplier Quality ManagementAhrensburg
Deutschland
11.2018
Werkstudent (m/w/d) im Technischen ProjektmanagementAhrensburg
Deutschland
11.2018
Service- und Prüfingenieur (m/w/d)Ahrensburg
Deutschland
11.2018
Web Video Producer (m/w/d) in Teilzeit 20 Std./Wo.Ahrensburg
Deutschland
11.2018
Verkaufsaußendienstmitarbeiter (m/w/d) für die Region Bayern Süd, MünchenMünchen
Deutschland
10.2018

Uddannelse

Vi foretrækker at imødegå fremtidens udfordringer, så hos ESYLUX lægger vi selvfølgelig stor vægt på at uddanne vores specialister og ledere og har udvikling af talent som en høj prioritet. Uanset om man er praktikant, lærling eller studerende har vi mange spændende opgaver at opdage, masser at lære og ansvar at tage på sig.

Lærepladser

Glæd dig til din praktik

Vi tilbyder dig en lovende karrierestart hos ESYLUX på to forskellige måder. I løbet af din lærlingeuddannelse får du praktisk erfaring i dit drømmejob og supplerer dette med faglig viden i erhvervsskolen. Du kommer til at arbejde i forskellige afdelinger og efter ønske med international aktionsradius. Du kan se frem til et interessant indblik i vores moderne virksomhed, intensiv personlig støtte i et tætknyttet team og spændende perspektiver for din fremtid. 

Handelsuddannelse (m/k), også i videregående uddannelse

Uddannelsesstart: 1. august
Uddannelsesvarighed: 3 år/ved videregående uddannelse 2 år
Forudsætning: Gymnasial eksamen, ved videreuddannelse en uddannelse inden for området elektroteknik
Forløb: Ansættelse i alle afdelinger, der er relevante for den faglige profil
Fokus: Kunderådgivning og support, salg, marketing, indkøb, logistik, økonomi
Erhvervsskole: Erhvervsskolen i Stormarn i Ahrensburg

Lager- og logistikoperatør (m/k)

Uddannelsesstart: 1. august
Uddannelsesvarighed: 2 års
Forudsætning: Afsluttet folkeskole
Forløb: Ansættelse i alle afdelinger, der er relevante for den faglige profil
Fokus: Lagerstyring, plukning, forsendelse
Erhvervsskole: Erhvervsskolen i Stormarn i Ahrensburg
Dobbeltgrad

Grundlaget for en strålende karriere

Vores dobbeltgrad i erhvervsadministration er i alle henseender et solidt fundament for en senere karriere hos ESYLUX: På blot seks semestre kombinerer du dybdegående viden fra studieindholdet med omfattende operationel praktik. I hele studieperioden vil du få gavn af vores knowhow og vores økonomiske støtte. I forskellige afdelinger tager du ansvaret for spændende opgaver og modtager intensiv støtte fra træningsledelsen og ledelsen. Derudover har du mulighed for et ophold i udlandet som en del af din HSBA-studieperiode og kan således få tidlig erfaring på internationalt plan.

Dobbeltgrad: Business Administration (forretningsadministration)

Uddannelsesstart: 1. august
Uddannelsesvarighed: 6 semestre
Eksamen: Bachelor of Science
Forudsætning: Studentereksamen/gymnasial eksamen
Forløb: Ansættelse i alle afdelinger, der er relevante for studiet
Fokus: Salg, marketing, indkøb, logistik, økonomi og Controlling, Human Resources
Samarbejde: HSBA Hamburg School of Business Administration
Elever og eksamen

Sæt kronen på din akademiske karriere

Er du allerede tæt på målstregen i dit studie? Fremtidige kandidater har mange muligheder hos ESYLUX for at få deres første praktiske erfaringer og blive økonomisk mere uafhængige. Derudover hjælper vi dig gerne som en motiverende samarbejdspartner på vej til din bachelor, master eller afsluttende eksamen.

Elever

Som elevstuderende på ESYLUX kan du gå direkte ind i det konkrete arbejde og arbejde på individuelle opgaver eller i faste projekter, der er tilpasset den faglige retning for dit uddannelsesprogram og dine interesser. Du kan vælge mellem regelmæssige deltidsstudier eller fuldtidsarbejde i ferierne mellem semestrene. Selvfølgelig har du altid din egen arbejdsplads og en permanent kontaktperson.


Afsluttende eksamener

Afslutningen på et studie er en meget følsom fase for mange. ESYLUX vil gerne hjælpe dig med dette vigtige trin i din professionelle fremtid og understøtter din bachelor-, kandidat- eller afsluttende eksamen inden for forskning og udvikling, marketing, kvalitetsstyring, human resource management, salg, indkøb eller økonomi og controlling. Ansøg venligst i god tid, inden du starter din eksamensafslutning.

Praktik

Få erfaring i en industri med fremtidsperspektiv

Under et praktikophold hos ESYLUX får du kendskab til meget forskellige erhverv og får interessante indblik i en innovativ industri og fascinerende produktverdener. Vi lægger stor vægt på at tilpasse dine arbejdsopgaver til dine personlige interesser og evner. Du har altid en kontaktperson ved din side til dine spørgsmål og ønsker.

Alsidige praktikmuligheder

Vi ser frem til at opleve dit engagement i vores firma under en skolepraktik, en obligatorisk praktik via universitetet eller erhvervsskole eller i en frivillig praktikperiode i løbet af dine studier. Du kan også gennemføre et praktikforløb hos ESYLUX som en del af et uddannelsesprogram. Send din ansøgning med det samme!