ISABELLE er esy,  FORDI DEN SPARER ENERGI FLEKSIBELT

VARIABELT UDFORMET

De fås i sortgrå eller hvid, og der er fodvarianter til forskellige typer af skriveborde eller kombinerbare pendellamper til elegante lysbånd – ISABELLE-serien er meget fleksibel.

More

Intelligent lys
også på hjemmekontoret

Standerlamperne i ISABELLE-serien forbinder et holdbart design og intelligent teknik med det bedste lys, komfort og energieffektivitet også på hjemmekontoret. Alt efter tilstedeværelse og dagslysindfald. Udelukkende efter behov.

More

INTELLIGENT lampehoved

Med integreret tilstedeværelsessensor lyser stander- og pendellampen meget komfortabelt og effektivt – ved at trykke på en knap i lampehovedet kan brugeren også nemt og bekvemt selv tænde/slukke eller dæmpe lyset.

More

Lyskvalitet med højt udbytte

Lamperne muliggør ikke kun behageligt og sundt arbejde ved hjælp af et flimmerfrit direkte og indirekte lys. Takket være deres lave UGR-blændeværdi egner de sig også fortrinligt til skærmarbejdspladser (standerlampe UGR ≤ 19) eller til teknisk tegning (pendellampe UGR ≤ 16). Der lyser de, afhængigt af designet, med en lysfarve på 3000 eller 4000 Kelvin. Ud over den intelligente styring opnås et meget højt samlet lysudbytte på op til 133 lm/W ved den høje energieffektivitet.

More

DEN BEDSTE FORM FOR DAGSLYSUDNYTTELSE: KONSTANTLYSREGULERING

Tilstedeværelsessensorikken reducerer omkostningerne betydeligt, idet den automatisk sørger for, at lyset kun er tændt, når en person er til stede. Herudover har tilstedeværelsessensoren også en lyssensor. Denne kontrollerer lysstyrken ved arbejdspladsen ud fra den angivne nominelle værdi. Den tager naturligvis også hensyn til andelen af dagslys. Er dette tilstrækkeligt til at kunne udføre arbejdet, slukker tilstedeværelsessensoren det kunstige lys. Herudover har sensoren en konstantlysregulering, der sparer endnu mere energi: Den dæmper det kunstige lys til det niveau, der kræves iht. andelen af dagslys for at nå op på den nominelle værdi. Den nominelle værdi kan nemt tilpasses til individuelle krav med knappen eller via fjernbetjening. Dette er den bedst mulige form for dagslysudnyttelse.

IMPONERENDE FLEKSIBILITET

ISABELLE-lamperne tilbydes i ON/OFF eller med DALI og fås desuden med tilstedeværelsessensor som ekstraudstyr. Med ISABELLE opnås en intelligent lysstyring der kan tilpasses individuelle behov.

HØJ KVALITET MED ET FORMÅL: LANG LEVETID

Kabinettet i høj kvalitet består af pulverlakeret aluminium, og den transparente afskærmning til det indirekte lys forhindrer, at genstande ovenfra beskadiger lampen. På den måde er lampens minimalistiske design ikke kun tidløst, men opfylder også de højeste krav til kvalitet, robusthed og lang levetid.

Overblik over dine fordele

  • Blænd- og flimmerfrit direkte og indirekte lys.
  • Med tilstedeværelsesstyret konstantlysregulering som ekstraudstyr.
  • Egnet til skærmarbejde (UGR ≤ 19)
  • Tænd/sluk og dæmpning via tryk eller via fjernbetjening.
  • Transparent afskærmning til det indirekte lys.
  • Kabinet i 100 % pulverlakeret aluminium.
  • Standerlampe med fleksibel fod med højdeudligning
  • Pendellampe med vridningsstabilt metalhus
  • Varianter med tilstedeværelsessensor med fjernbetjening

More