Aktuelles Land wechseln?

Intelligent
belysning er ESY

Synergi mellem automatisering og lys

Kun ved samspillet mellem høj lyskvalitet og en behovsorienteret, sensorbaseret lysstyring opstår der efter vores overbevisning den bedste belysning for mennesker. ESYLUX kombinerer derfor sin belysning med intelligente sensorer, som på ethvert tidspunkt automatisk skaber den passende lysatmosfære. Og som automatisk slukker lyset og andre enheder igen, når der ikke længere er nogen til stede. For bedre livskvalitet, økonomi og bæredygtig energieffektivitet på alle arbejdspladser.

Sensorstyret lys

Ved at kombinere moderne LED-belysning med en sensorbaseret styring kan du spare mere end 70 % på energiomkostningerne. En investering med hurtig amortisering og samtidigt stor automatiseringskomfort for brugeren.

Moderne LED-teknologi

Uanset om det er flimmerfaktor eller farvekonsistens: LED-belysning fra ESYLUX overgår ofte de normative minimumskrav. For eksempel ved farvegengivelsen:

 • Vi bruger alle 15 CRI-testfarver, ikke kun de 8 angivne
 • Derudover måler vi med CQS-farvekvalitetsskalaen

Optimering af LED-levetid

En behovsorienteret kobling udnytter LED-diodens lange levetid optimalt og pålideligt. Kombinationen af LED-belysning og sensorbaseret automatisering er derfor også en bæredygtig investering i fremtiden.

Mennesket i centrum

Intelligent belysning fra ESYLUX tilpasser sig automatisk forskellige situationer og tider og forbedrer dermed livskvaliteten på arbejdspladsen. Vores løsninger til kontorer, uddannelsesinstitutioner og sundhedsinstitutioner tilbyder desuden omfattende funktionalitet.

Energieffektivt Human Centric Lighting

Det bedste lys er det naturlige dagslys. SymbiLogic-teknologien fra ESYLUX giver derfor en dagslyslignende belysning i indendørs rum og forbedrer dermed oplagthed, velvære og sundhed på arbejdspladsen. Samtidig sikrer den en energieffektiv opsætning med tilstedeværelses- og dagslysafhængig adaptiv HCL-lysstyring.

Opsætningsstyring

Afhængigt af situationen ønsker brugeren nogle gange at overstyre automatiseringen. For lyssystemer med ESYLUX Light Control og DALI-2-anlæg kan dette lade sig gøre med individuelle scener – som nemt kan åbnes via en 230 V-knap.

Adaptiv funktion

Et eksempel på større komfort i kontorer med flere personer er den adaptive funktion i ELC-lyssystemer og DALI-2-løsninger: Den frembringer et afdæmpet lys i zoner uden aktivitet og forhindrer på den måde, at der opstår isolerede lysøer, hvilket også er mere behageligt for øjnene. Først når den sidste person har forladt rummet, slukkes alle lamper.

Andre funktionseksempler for intelligent styring fra ESYLUX:

 • Tilstedeværelses- og dagslysafhængig konstantlysregulering
 • Lysregulering med forskydning
 • Tidsfunktioner
 • Efterbelysning
 • Orienteringslys
 • Styring af ventilation, klimaanlæg og varme vha. flere sensorer
 • Fleksibel omstilling af grupper
 • Natlys
 • Power cut-off af DALI-drivere

Energieffektivt Human Centric Lighting
via plug-and-play

Lyssystemer med ESYLUX Light Control ELC skaber med kombinationen af tilstedeværelsessensorer, loftslamper, styreenheder og kabler ikke kun en ideel synergi fra automatisering og lys. De virker først og fremmest overbevisende med:

 • Enkel installation, gruppering, skalering og netværksopkobling med plug-and-play
 • Omfattende ekstrafunktioner, herunder SymbiLogic-teknologi
 • Optimalt pris/ydelse-forhold

More

Mobil projektstyring

Med ESY-App kan du ikke blot parameterindstille og konfigurere lysløsninger, der kan fjernbetjenes direkte via Bluetooth eller via ESY-Pen. Du har altid dit eget projektbibliotek med dig: For op til 64 enheder pr. rum på op til 64 etager med hver op til 64 rum – herunder projektrapport som eksporterbart PDF-dokument.

Brugsklare løsninger

CELINE-2 seriens lyskvalitet og lysstyrke kan også integreres uden for ELC-lyssystemerne via plug-and-play. Indstiksbare driversæt som tilbehør giver mulighed for nem integration af loftsindbygningslamperne i konventionelle lysanlæg – med Tunable White efter behov!

Praktisk integration

En yderligere forenkling af planlægning og installation er ESYLUX-lamper med sensorer, som på forhånd er integreret. Derudover indeholder vores portefølje også varianter med ekstra integreret busspændingsforsyning. Som for eksempel med Downlights i ELSA-2-serien.

Udendørsbelysning
intelligent forbundet

Udendørsområdet omfatter især sikkerhed, orientering og en energieffektiv drift. De robuste ALVA-pullertlamper skaber hertil en intelligent synergi mellem automatisering og lys: Med integreret DALI-bevægelsessensor og integreret busspændingsforsyning, der fås som ekstraudstyr, styrer de en hel lampegruppe efter behov og reducerer dermed også lysforurening om natten.