Intelligent
belysning er esy

Intelligente sensorer fra specialister ...

Stråle, funkle eller bare lyse – lys er et fascinerende element med mange facetter. Men kun med behovsstyret, sensorbaseret lysstyring kan den bedste belysning realiseres. Med en sensor, der automatisk sikrer en optimal lysatmosfære, og som også slukker lyset automatisk, når ingen er til stede. Kort og godt: Med sensorer, som skaber maksimal livskvalitet og energieffektivitet. Som automatiseringsspecialist bygger ESYLUX på erfaring og ekspertise inden for elektronik som ingen anden lysproducent. Resultatet er intelligente lysløsninger, som altid skaber det rigtige lys i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og sundhedsfaciliteter. Når som helst, i ethvert rum.

... kombineret med førsteklasses lyskvalitet

Den ideelle lyskilde til intelligent belysning er LED'en. Den imponerer ikke kun med energieffektivitet og den fremragende lange levetid: Da den i sig selv er et stykke elektronik, er den også perfekt til intelligent styring via elektronisk teknologi. LED er dog ikke bare LED. Farvegengivelse, flimrefaktor eller farveensartethed – i ESYLUX’s lyslaboratorie kontrollerer vi kvaliteten af samtlige armaturer grundigt.

Belysning med system

Vores intelligente belysningssystemer udgør den ideelle synergi mellem lys og automatisering. Kombinationerne af loftslamper, sensorer og styreenhed er nemme at installere og skaber et perfekt samspil for at producere det bedste lys – om nødvendigt med det energieffektive, biologisk effektive lys fra SymbiLogic-teknologien.

Intelligent design

Uanset om det er æstetik eller funktion, hvad enten det drejer sig om design eller gennemtænkte detaljer – udover et højt niveau af brugerkomfort er det vigtigt i designet af et armatur, at det kan bruges fleksibelt, er designet til daglig brug og også ser godt ud. Fordelene ved et vellykket design demonstreres på mange måder af vores intelligente belysningsløsninger.

Netværksforbundet intelligens

Ikke kun på arbejdspladsen, men også inden for belysning, udbygger fungerende netværk muligheder og perspektiver: De giver mulighed for en koordineret kommunikation og automatisering, hvorved synkroniserede processer og en endnu mere omfattende energieffektivitet kan realiseres. Netværket spiller derfor en vigtig rolle for os – til konstant at optimere synergien mellem lys og automatisering.

Behovsstyrede opsætninger

Kun en ting er endnu nemmere end manuel kobling eller dæmpning af belysningen ved hjælp af kontakten eller appen: Og det er at kalde hele lysopsætninger frem med et enkelt tryk, som tilpasser belysningen individuelt til forskellige brugssituationer! Følgende eksempel på et konferencerum viser, hvordan forskellige rum kan opsættes til den respektive anvendelse: Udstyret med CELINE Quadro-Sets med SymbiLogic-teknologi og integreret KNX-modul, opdelt i to grupper samt runde downlights, som er integreret i systemet via DALI-switchen. Ventilationen styres via KNX-bussen – og ligesom alle enheder, slukker de automatisk, når mødet er slut.

Kontakt Sidebar dk

Kontakt Sidebar

KONTAKT

* Obligatoriske felter