×

FLAT er esy, FORDI DEN HAR ET FLADT DESIGN MED HØJESTE YDEEVNE

Effektivt design

Med tilstedeværelses- og bevægelsessensorer i FLAT-serien kommer rumæstetikken endelig til sin fulde ret: På grund af deres flade form og klare linjer passer de harmonisk ind i enhver rumindretning.

More

Minimal ved montering

Den lave højde på powerboxen fører til en monteringsdybde på kun 30 mm for sensorerne – så der er plads til hurtig og nem ledningsføring.

More

I perfekt harmoni

FLAT-sensorerne styrer ikke kun belysningen intelligent, de giver også rummets æstetik det rigtige lys – især i forbindelse med de stilfulde downlights fra ESYLUX.

More

Optisk variabel

Kun 6,8 mm monteringshøjde, der kan bruges overalt: Hvis du leder efter førsteklasses designvalg, giver FLAT-sensorerne altid en meget høj grad af alsidighed. De fås i farverne hvid eller sort og med rund eller kantet kontur.

More

Principielt fleksibel

FLAT-sensorerne følger altid samme princip: Effektiv automatisering til alle bygninger. For de forskellige tilslutningsmuligheder er uovertrufne på markedet med deres flade design.

DIGITAL RUMAUTOMATISERING MED DALI-ACTOREN
I kombination med DALI-switchen giver FLAT-tilstedeværelsessensorerne den optimale introduktion til digital rumautomatisering. Den ekstra koblingskanal giver mulighed for integration og styring af traditionelle forbrugsenheder, som f.eks. ventilation, multimedieenheder eller klimaanlæg. Derved opnås en automatisering af hele rumteknikken med et yderligere reduceret strømforbrug. Ekstra fordel med DALI-bussen: Nem kabel- og ledningsføring – og takket være broadcast-funktion ingen tidskrævende softwarekonfiguration.

 1. 1 = PD-FLAT-S 360i/8 RW DALI inkl. spændingsforsyning CU PS DALI, art.nr.: EP10428708     
 2. 2 = SW DALI Full Automation, art.nr.: EP10427473     
 3. 3 = ESYLUX loftsbelysninger i NOVA-serien

Andre Fordele

 • Fås også som sæt inklusive DALI-bus-spændingsforsyning (f.eks. PD-FLAT-S 360i/8 RW DALI)
 • DALI-Broadcast til enkel ibrugtagning og selvstændig konfigurering af forkoblingsenheder
 • Udvidelse af detekteringsområdet ved hjælp af master-slave-kommunikation
 • HVAC-udvidelse med DALI-switchen fra ESYLUX
 • Indgang til konventionelle kontakter
 • Fås også som sæt med DALI-busspændingsforsyning 200 mA (CU PS DALI).

230 V apparater udmærker sig ved en meget lang levetid: En nulgennemgangskobling beskytter pålideligt sensorens relæ mod høje indkoblingsstrømme.

ANDRE FORDELE

 • Nulgennemgangskobling til relæskånende kobling
 • Detekteringsområdet kan udvides med parallelkobling
 • Inkl. afbryderindgang
 • Fås også med PD-FLAT-indbygningsdåse og forkonfektioneret GST18i3-til- og fraledning

FLAT KNX-sensorerne har en natlysfunktion indbygget, der nemt kan aktiveres og deaktiveres via kontakten. Tre forskellige farver er til rådighed for natlyset takket være tre RGB-LED'er installeret bag linsen.

ANDRE FORDELE

 • Omfattende, individuelle konfigurationsmuligheder af 47 kommunikationsobjekter
 • Konstantlysregulering også uafhængig af tilstedeværelse
 • Sensor kan konfigureres som master eller slave
 • To orienteringslysniveauer
 • Natlysfunktion med 7 valgfrie farver
 • Separat meddelelse om tilstedeværelse på KNX-anlæg

A = Gangområde på tværs op til Ø 8 m
B = Gangområde frontalt op til Ø 6 m
C = Arbejdsområde op til Ø 4 m

Højtydende registrering

Trods en flad linse viser FLAT også ved registrering den bedste ydeevne: Rækkevidden af passive IR-sensorer udgør mere end 8 m i diameter ved en installationshøjde på 2,5 til 3 m og et detekteringsområde på 360°. Paralleltilslutning af flere sensorer til et endnu større område opnås let med stikklemmer med mulighed for gennemgående ledningsføring – også i master-slave-funktion (DALI).

tilistisk mangfoldighed

Til brug på synlig beton kan dækslerne også vælges som tilbehør i betongrå eller, for et endnu højere niveau af designfrihed, med en glasoverflade i høj kvalitet.

Alsidig montering

Den hvide variant af de runde FLAT-sensorer er også tilgængelig som FLAT Large (Ø 104 mm) til større PL-dåser. I kombination med det tilsvarende ESYLUX underlag til påmontering C IP 20, tilbyder FLAT Large-sensorerne også en yderligere monteringsmulighed.

Effektiv automatisering sparer omkostninger

FLAT-sensoren er ikke bare lav, den sørger også for lave omkostninger: Fordi du kun bruger lys, når nogen faktisk er til stede, hvilket reducerer energiforbruget betydeligt. Sensoren i én del garanterer også nem installation, og den høje kvalitet betyder, at automatiseringsløsningen kun kræver minimal vedligeholdelse.

More