Aktuelles Land wechseln?

FLAT er ESY,
fordi den har et fladt design med højeste ydeevne.

Fladt
design

Med tilstedeværelses- og bevægelsessensorer i FLAT-serien kommer rumæstetikken til sin ret: På grund af deres flade form og klare linjer passer de harmonisk ind i enhver rumindretning.

Minimal
ved montering

Den lave højde på powerboxen fører til en monteringsdybde på kun 30 mm for sensorerne – så der er plads til hurtig og nem ledningsføring.

I perfekt
harmoni

FLAT-sensorerne styrer ikke kun belysningen intelligent, de giver også rummets æstetik det rigtige lys – især med de stilfulde ELSA-2-downlights fra ESYLUX.

Optisk
variabel

Hvis du leder efter førsteklasses designvalg, giver de særligt flade FLAT-sensorer altid en meget høj grad af alsidighed: De fås i farverne hvid og sort samt i rund og i kantet kontur.

More

Højtydende registrering

Trods en flad linse viser FLAT også ved registrering den bedste ydeevne: De passive infrarøde sensorers rækkevidde er i gennemsnit mere end 8 m i en detektionsvinkel på 360° med en installationshøjde på 2,5 til 3 m. På den måde kan der med kun én sensor registreres et stort arbejdsområde med forskellige bevægelsesforløb. Paralleltilslutning af flere sensorer til et endnu større område opnås let med stikklemmer med mulighed for gennemgående ledningsføring, også i master-slave-funktion.

A = tværgående op til Ø 8 m
B = gangområde frontalt op til Ø 6 m
C = arbejdsområde op til Ø 4 m.

Yderst alsidig
ved indbygning

I hvid fås de runde FLAT-sensorer også som FLAT LARGE (104 mm diam.) til større underlag til påmontering og giver en ekstra monteringsmulighed med det tilhørende underlag C IP 20 til påmontering – og FLAT MOUNTING SET IP20 FM forenkler monteringen i alle varianter!

Stik i. Spar tid.
Klar

I perioder med mange opgaver og mangel på personale bliver tidsbesparende løsninger til elinstallationer vigtigere og vigtigere. FLAT-serien tilbyder derfor også tilstedeværelses- og bevægelsessensorer med WINSTA-stikforbindelse fra WAGO. Du opnår en højere energieffektivitet med plug-and-play og en både sikker og fejlfri installation.

Nemt med DALI

Branchestandarden DALI står for nem planlægning og installation og sikrer optimal regulering og dæmpning, især ved LED-belysning. Den videreudvikling af DALI-2, som i mellemtiden har fundet sted, sikrer desuden enhedernes interoperabilitet på tværs af producenter, hvilket gør det muligt for projektledere at sammensætte en løsning med de bedste enheder i klassen.

More

Broadcast-lysstyring med DALI-tilstedeværelsessensorer og DALI-relæ

Til dette formål har tilstedeværelsessensorer i FLAT-serien simpel broadcast-tilstand uden adressering, og deres detekteringsområde kan når som helst udvides ved hjælp af master-slave-kombinationer. Derudover giver DALI-relæet fra ESYLUX mulighed for tænd/sluk af almindelige forbrugsenheder – som f.eks. ventilation!

1 MasterDALI tilstedeværelsesdetektor (broadcast)
2 SlaveDALI tilstedeværelsesdetektor konfigureret som slave
3 DALI-armatur
4 Armaturet skiftet
5 DALI strømforsyning
6 DALI-relæ
7 Trykknap

Styring af individuelle grupper med DALI-2-tilstedeværelsessensorer

Til DALI-2 har ESYLUX udviklet BMS-tilstedeværelsessensorerne til bygningsstyringssystemer: Med bevægelses- og lyssensorer samt afbryderindgang er de vigtigste inputenheder samlet i kun ét hus!

1 PD-FLAT 360/8 RW BMS DALI-2
2 CELINE PNL 600 DDP TR 4100 840 IP20 DALI
3 Trykknap

Oversigt over dine fordele

 • Fås også som sæt med DALI-busspændingsforsyning (f.eks. PD-FLAT 360i/8 ROUND WHITE DALI SET)
 • DALI-broadcast giver nem ibrugtagning og selvstændig konfigurering af forkoblingsenheder
 • Udvidelse af detekteringsområdet via master-slave-kommunikation
 • HVAC-styring med DALI-relæ fra ESYLUX
 • Indgang til traditionelle trykknapper
 • BMS-tilstedeværelsessensor til DALI-2 til brug i bygningsstyringssystemer
Tilstedeværelsessensorer til DALI:

Lang levetid med 230 V

LED’en er godt på vej til at blive verdens førende lyskilde, og tilstedeværelses- og bevægelsessensorer udnytter dens høje forventede levetid optimalt ved hjælp af behovsafhængig til- og frakobling. Alle 230 V varianter i FLAT-serien fungerer ved hjælp af en skånsom nulgennemgangskobling for at beskytte deres relæ mod LED'ens høje indkoblingsstrøm og samtidig sikre den lange levetid.

More

Installation med plug-and-play

FLAT-varianterne med WINSTA-tilslutning fra WAGO garanterer en meget hurtig og sikker installation: De brugsklare forbindelser sikrer simpel plug-and-play – og sparer således tid og penge, ikke kun i perioder med fuld ordrebog og mangel på faglært arbejdskraft.

1 Forsyning 230 V; Option 1
2 Forsyning 230 V; Option 2
3 PD-FLAT 360 I/8 RW WAGO WINSTA CODEA
4 DRIVER-SET 30 W RJ45 WAGO WINSTA
5 CELINE PNL 600 DDP OP 3500 840 IP20 ELC

Oversigt over dine fordele

 • Nulgennemgangskobling til relæskånende kobling
 • Udvidelse af detekteringsområdet med parallelkobling
 • Inklusiv trykknapindgang
 • Varianter med WAGO-WINSTA®-tilslutning
 • Fås i varianter med PD-FLAT-indbygningsdåse og forkonfektioneret GST18i3 til- og fraledning
Oversigt over bevægelsessensorer On/Off (Til/Fra):
Oversigt over tilstedeværelsessensorer On/Off (Til/Fra):

Variabel med KNX

KNX er kendt for sin høje grad af styringsalsidighed, og KNX-versionerne i FLAT-serien har ligeledes omfattende konfigureringsmuligheder. Til dette formål findes der hele 47 kommunikationsobjekter med mulighed for f.eks. dagslysafhængig konstantlysregulering, selv uden registreret tilstedeværelse, og en natlysfunktion med syv forskellige farver til rådighed.

More

To lyskanaler med effektiv offset

Særligt i rum med kun ét vindue kan brugerne desuden drage fordel af lysregulering med to broadcast-kanaler: Offset mellem de to kanaler giver mulighed for at dæmpe lamper, der står tæt på vinduet, hvis 100 % belysningsstyrke stadig er nødvendig i rummet langt fra vinduet. Dette skaber optimale lysforhold – og forbedrer energieffektiviteten.

KNX er kendt for sin høje grad af styringsalsidighed, og KNX-versionerne i FLAT-serien har ligeledes omfattende konfigureringsmuligheder Til dette formål findes der hele 47 kommunikationsobjekter med mulighed for f.eks. dagslysafhængig konstantlysregulering, selv uden registreret tilstedeværelse, og en natlysfunktion med syv forskellige farver til rådighed.

Oversigt over dine fordele

 • Omfattende individuelle parameterindstillingsmuligheder med 47 kommunikationsobjekter
 • Konstantlysregulering også mulig uafhængigt af tilstedeværelse
 • Sensorer kan konfigureres som master eller slave
 • To orienteringslysniveauer
 • Natlysfunktion med 7 valgbare farver
 • Separat meddelelse om tilstedeværelse på KNX-anlæg
Oversigt over tilstedeværelsessensorer til KNX:

Effektiv automatisering
sparer omkostninger

FLAT-sensorerne sparer ikke kun højde, men også omkostninger: Da de kun udsender lys, hvor der rent faktisk er personer til stede, reduceres energiforbruget betydeligt. Sensoren i én del garanterer også nem installation, og den høje kvalitet betyder, at automatiseringsløsningen kun kræver minimal vedligeholdelse.

More