Aktuelles Land wechseln?

Wissenschaftspark Kiel

System til bedre indeklima og lys

Wissenschaftspark Kiel ligger lige ved siden af Christian-Albrechts-Universität og tilbyder virksomheder en mulighed for udveksling inden for videnskab, på tværs af fag og virksomheder, samt en innovationskultur i udvikling. Vidensarbejde, kompetence og livskvalitet mødes her. Samtidig forbedrer den mest moderne rumteknologi energieffektivitet og komfort på stedet, hvilket også letter rekrutteringen af nye specialister – f.eks. under udvidelsen af bygningen "Einsteineins".

DC Services GmbH, der tager sig af intelligent bygningsstyring i den kommercielle sektor lige fra planlægning til ibrugtagning, valgte her et KNX-bygningsautomatiseringssystem. ATMO-tilstedeværelsessensorer med flere sensorer fra ESYLUX sikrer energieffektiv optimering af luftkvalitet, temperatur og belysning i arbejdsområder, sanitetsrum og opholdsområder. Plug-and-play-installerede CELINE-indbygningsarmaturer til loft samt DALI-styring giver gavnligt, flimmerfri Human Centric Lighting.

  • Teamarbejdsområder, mødelokaler, stillearbejdspladser, telefonbokse, køkkenhjørner, sanitetsområder: Tilstedeværelsessensorer i ATMO-serien og ELC-indbygningsarmaturer til loft i CELINE-serien med Tunable White (plug-and-play-installeret via ESYLUX-driversæt med WINSTA-tilslutning fra WAGO).