Aktuelles Land wechseln?

Opel-partner Dello, Hamburg

Sikkerhed og energieffektivitet på lager og i logistik

Ved planlægningen af det nye centrallager hos Dello, en af de største Opel-forhandlere i Europa, var der to ting i centrum: Medarbejdernes sikkerhed samt moderne og energieffektiv lagerstyring.

For den daglige drift og på grund af gældende sundheds- og sikkerhedsforhold er det kunstige lys i logistikcentrene eller de store lagre ofte tændt 24 timer i døgnet – selvom ingen er til stede. Den kontinuerlige belysning af hovedtransportruterne giver mening af sikkerhedsmæssige årsager, mens det i sidekorridorerne ikke er nødvendigt med konstant belysning. Dette resulterer i enormt potentiale for mere energieffektivitet.

For at opfylde de højeste sikkerhedsstandarder og kravet om minimalt energiforbrug blev ESYLUX-lagersensoren PD-C360i/24 DIMplus WH installeret i det samlede lagerområde på 22.000 m². Denne tilstedeværelsessensor er særligt velegnet til installation i store højder. På grund af det elliptiske detekteringsområde tilkobler sensoren kun den tilsluttede lamperække i korridoren, hvis en person opholder sig der.

På mange andre områder leverer ESYLUX energieffektiv belysningskontrol hos Ernst Dello GmbH & Co KG.

Den brugerorienterede styring af belysningen gør, at ESYLUX-produkterne yder et dobbelt bidrag til bygningens energieffektivitet. På den ene side, fordi det reducerer energiforbruget fra belysningen med i alt ca. 62 %. Desuden imponerer ESYLUX-tilstedeværelsessensorer med deres lave standby-strømforbrug på mindre end 0,3 watt.

  • PD-C 360i/24plus, PD-C 360i/6 mini, PD-C 360i/8 mini