Aktuelles Land wechseln?

ISS Communication Services

Det bedste arbejdslys til Facility Manager

At skabe rumløsninger, der bidrager til en bedre virksomhedseffektivitet og gør livet lettere, mere produktivt og behageligere – det er målet for ISS Facility Services Holding GmbH. Koncernen er grundlagt i København i 1901, og i dag er den børsnoterede koncern førende inden for Workplace Experience und Facility Management. Rengøring, catering, sikkerhedstjenester samt receptions- og telefonservice hører ud over den tekniske bygningsstyring til det omfattende tilbud i over 70 lande.

ISS er fokuseret på en regelmæssig modernisering af arbejdspladserne for at kunne give sine egne medarbejdere ideelle rammer. Et eksempel på dette er Bochum-afdelingen, hvor ISS Communication Services betjener sine storkunder inden for telekommunikation. Her sørger lyssystemer med ESYLUX Light Control og det energieffektive Human Centric Lighting fra SymbiLogic-teknologien for en optimal kombination af mere livskvalitet og energieffektivitet – installeret via plug-and-play.

  • Storkontorer, gruppekontorer, mødelokaler, køkkenområder og opholdsrum: ELC-lyssystemer med CELINE-loftslamper og energieffektiv Human Centric Lighting med SymbiLogic-teknologi
  • I hvert område kan de overstyres manuelt med ELC-knap