Aktuelles Land wechseln?

Folkeskolen De Olijfboom

DALI-2-lysgrupper til energieffektiv indlæring

Slå rødder, vokse, bære frugt – for den nye folkeskole De Olijfboom i den nederlandske kommune Capelle aan den Ijssel er det nøgleordene i uddannelsen. Omkring 450 elever går på reformskolen hver dag, ledet af et team af entusiastiske lærere. De hjælper eleverne med at udvikle sig kognitivt, socialt-emotionelt og kreativt. Indlæring i skolen og læring for livet bør så vidt muligt gå hånd i hånd.

For at skabe de bedste indlæringsbetingelser og optimal energieffektivitet besluttede man sig for intelligente automatiseringsløsninger fra ESYLUX. APC10-tilstedeværelsessensorer til DALI-2 styrer hver især flere lysgrupper i klasseværelser og gruppelokaler, i skoleledelses- og administrationslokaler, på lærerværelset og i sportshallen. Dette muliggør bl.a. en tilstedeværelses- og dagslysafhængig konstantlysregulering med ekstra energibesparende offset. Ved hjælp af sensorindgange til konventionelle 230 V-afbrydere kan grupperne desuden tilpasses fleksibelt til forskellige indlæringssituationer.

  • Klasseværelser og gruppelokaler, skoleledelses- og administrationslokaler: APC10-tilstedeværelsessensorer COMPACT-serien
  • Lærerværelse med køkkenområde og sportshal: APC10-tilstedeværelsessensor og BMS-tilstedeværelsessensor serie COMPACT
  • Indgangsområde, pedelrum, mødelokale: Tilstedeværelsessensorer i FLAT-serien
  • Toiletter, serverrum, omklædningsrum og bruserområder: Bevægelsessensorer i FLAT-serien
  • Depot: Bevægelsessensorer i BASIC-serien