Aktuelles Land wechseln?

Opnå synergier. ESY!

ESYLUX – PERFORMANCE FOR SIMPLICITY

ESYLUX udvikler, fremstiller og driver intelligente automatiserings- og belysningsløsninger, der skaber mere livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og i sundhedsvæsenet. Der er fokus på det enkelte menneskes ønsker og behov. For at leve op til dette løfte, bruger vi bl.a. vores erfaring inden for elektronik og automatisering til at udvikle LED-baserede systemer, der giver et energieffektivt, biologisk effektivt lys. Potentialet går lige fra en komplet automatisering og belysning i det enkelte rum til integrering i hele bygningens netværk. Dette fører ofte til meget komplekse krav, og derfor lægger vi særligt stor vægt på en simpel betjening af vores produktløsninger.

Engrosforhandlere, installationsfirmaer, elektroingeniører, lysdesignere samt arkitekter stoler, som kunder og partnere, på vores 50 år lange markedserfaring, samt på den personlige, faglige rådgivning, som vores eksperter leverer. Med vores forskning, udvikling og produktion på vores tyske adresse i Ahrensburg lever vi op til selv de højeste kvalitetskrav. Vi distribuerer globalt: ESYLUX samarbejder med erfarne handelsvirksomheder på fem kontinenter og er repræsenteret i Europa, Asien og Oceanien med talrige datterselskaber.

 

Vision og mission

Intelligente automatiserings- og belysningsløsninger til mere livskvalitet og energieffektivitet i kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner og sundhedsfaciliteter – det er det, vi fokuserer på som et internationalt aktivt selskab med egen forskning, udvikling og produktion i Ahrensburg nær Hamburg. I lyset af de ofte komplekse krav lægger vi særlig vægt på en enkel anvendelse af vores produktløsninger. Tværfaglig tænkning karakteriserer os såvel som ansvarlig for håndtering af mennesker og ressourcer også for de højeste krav til kvalitet, design, komfort og service. Vi finder altid nye og utroligt enkle løsninger til den perfekte synergi af automatisering og belysning i alle rum.


Vores vision

Vores intelligente løsninger forbedrer livskvaliteten og energieffektiviteten på enhver arbejdsplads.

 


Vores mission

Med vores behovsstyrede automatiserings- og belysningsløsninger til kontorer, uddannelsesfaciliteter og sundhedsfaciliteter er vi den foretrukne leverandør til installatører, planlæggere og investorer.

Erfaring ok kvalitet

Vores behovsstyrede automatiserings- og lysløsninger forbedrer ikke kun livskvalitet og energieffektivitet. De sørger for det bedste lys på enhver arbejdsplads, hver eneste arbejdsdag, til alle opgaver, hvor du skal bruge øjnene. De vigtigste eksempler på synergien mellem automatisering og belysning er belysningssystemer med ESYLUX Light Control. Systemerne kombinerer loftslamper, kontrolenhed og sensorer og repræsenterer verdens første økonomiske løsning for biologisk effektivt lys på arbejdspladsen. Dette skyldes især SymbiLogic-teknologien fra ESYLUX.  Som en perfekt synergi med automatisering og belysning skaber den et biologisk effektivt lys, der styrker vitaliteten, trivslen, koncentrationen og sundheden hos mennesker på arbejdspladsen med dynamiske, dagslyslignende lysprocesser.

Virksomhedens sociale ansvar

Foruden en bevidsthed om vores etiske adfærd og overholdelse af loven, handler ESYLUX ansvarligt og på en fremsynet og socialt betænksom måde på tværs af alle områder af virksomheden. Emner som f.eks. overholdelse af standarder, virksomhedens sociale ansvar og driftsmæssige miljøstyring er en naturlig del af vores daglige arbejde.

Mennesker først!

Vores medarbejderes trivsel er vores højeste prioritet, ligesom vi prioriterer at behandle kunder og partnere med respekt. Vi tilbyder et behageligt arbejdsmiljø med masser af frihed til personlig udvikling, en rimelig løn og skræddersyet videreuddannelse, der giver de bedste karrieremuligheder. Denne forpligtelse er også en fordel for os, da hver eneste glade medarbejder bidrager til ESYLUX' voksende succes.

ESYLUX anerkender sit ansvar over for samfundet. Vi bruger systematisk bæredygtighedsstyring til løbende at forbedre de økologiske, sociale og økonomiske aspekter af vores processer og strukturer. Vi baserer vores strategier på de strenge standarder, som EcoVadis har opstillet, en af verdens førende leverandører af vurderinger af virksomheders bæredygtighed. Vores driftsmæssige miljøstyring er certificeret i henhold til ISO 14001 og er derfor i overensstemmelse med en globalt anerkendt standard.

ESYLUX-certifikatet ISO 14001 (tysk)
ESYLUX-certifikatet ISO 14001 (engelsk)

ESYLUX er også forpligtet til at overholde ZVEI-VDMA's adfærdskodeks. Adfærdskodekset er baseret på internationalt etablerede retningslinjer og opstiller principper og standarder for ansvarlig virksomhedsadfærd. Disse retningslinjer omfatter sundhed og sikkerhed, ytringsfrihed, menneskerettigheder, arbejdsvilkår, medarbejder- og forbrugerbeskyttelse, vederlag og miljøbeskyttelse.

ZVEI-VDMA's adfærdskodeks

 


Forskning og udvikling

Hos ESYLUX tænker vi gerne ud over standarder og produktgrænser. Og vi investerer konsekvent i forskning og udvikling for at implementere nye ideer og lancere innovative løsninger, som yderligere reducerer energiforbrug og kompleksitet. Vores patenter for internationale markeder fra USA til Asien afspejler vores banebrydende position.

 

Innovationer under vedvarende test

I vores laboratorier udfører omkring 40 medarbejdere forskning i emner som energieffektivitet og digitalisering og gennemtester vores innovationer. Således udfører vores ingeniører test under ekstrem varme og kulde og sætter hver enhed under en stresstest under reelle forhold. Resultat: Det, der forlader vores laboratorier, er ikke bare hype – det er morgendagens standard.

Få mere at vide om vores fremtidsrettede temaer:
Intelligent belysning
Behovsstyret automatisering
Human Centric Lighting
Lysstyring med DALI-2

Samarbejder og medlemskab

Sammen når vi længere

Hos ESYLUX fokuserer vi på vores kernekompetencer og udvikler innovative teknologier, produkter og produktrelaterede tjenester. Derudover bekymrer vi os om vores partnere, som vi gerne vil være et glimrende eksempel for med hensyn til rentabelt samarbejde. For eksempel støtter vi vores håndværkskunder i deres virksomhedsledelse og er partnere i E-Akademie.


KNX Tyskland

KNX Deutschland e.V. ser sig selv som en dialogplatform for alle grupper og sektorer, der er involveret i byggeprocessen og driften af en bygning. Vores centrale opgave er det fælles design af fremtidens tekniske bygningsinfrastruktur baseret på den gennemprøvede KNX-standard. ESYLUX har været medlem siden 2022.

https://www.knx.de/knx-deutschland/home/index.php

Graphisoft Building Systems

Siden 2011 har ESYLUX samarbejdet med Graphisoft Building Systems, producenten af DDScad-softwaren. Som et resultat kan brugerne anvende mange af deres produkter, herunder alle data, til at planlægge deres CAD-løsninger.

DIALUX

DIALux er en lysplanlægningssoftware med mulighed for at integrere det i dit eget workflow. Takket være det gode partnerskab kan vi støtte belysningsplanlæggere i deres arbejde med DIALux med vores plugins.

E-markedspartner

Siden 2010 har vi været Premium-markedspartner i ZVEH. Vi lever aktivt op til de høje mål for e-markedskonceptet for energieffektivitet, innovation og videreuddannelse – med fremtidsorienterede tjenester og produkter.

RELUX INFORMATIK AG

RELUX er en af de førende producenter af professionel software til lysplanlægning. Med partnerskabet, der har eksisteret siden 2012, er sensor- og produktdata fra ESYLUX-produkterne også tilgængelige i RELUX-applikationer.

ZVEI

Som en global repræsentant for vores industri styrker elektronikindustriforeningen ZVEI emnerne forskning, digitalisering og innovation i Tyskland – siden 2008 med ESYLUX som aktivt medlem af foreningen.

Priser og udmærkelser

Med vores produkter og løsninger ønsker vi en ting frem for alt: At gøre livet lettere for vores kunder. Hvis der ikke blot er et smil, men også anerkendelse fra strenge jurymedlemmer, er vi endnu mere tilfredse. Glæd dig med os – her et udvalg af vores præmierede produkter.

 


Uovertruffen: ESYLUX-innovationer med internationalt prædikat

PRANA+

I 2016 blev vores kontorlampe PRANA+ tildelt den prestigefyldte Red Dot Award for produktdesign. En succes, der også skyldes samarbejdet med det kreative studio "Peter Schmidt, Belliero & Zandée". Særligt flot: PRANA+ udmærkede sig inden for det hidtil største deltagerfelt i konkurrencen.


ATMO

Vores tilstedeværelsessensor ATMO registrerer alle vigtige værdier i huset gennem sin innovative multisensorteknologi. ATMO demonstrerede også sin tilstedeværelse i den komplekse konkurrenceproces for PLUS X AWARD, der varer flere uger. Her vurderer kompetente eksperter de mest innovative produkter: ATMO imponerede straks i tre kategorier.


PD-C360I/24 DUODIMPLUS

Vi er meget glade for, at et andet ESYLUX-produkt har modtaget Plus X-prisen. Prisen er trods alt en af de vigtigste innovationspriser nogensinde. Præmierede produkter skal have fremragende egenskaber. Dette så ekspertjuryen fra 25 brancher i vores tilstedeværelsessensor PD-C360i / 24 DUODIMplus i 5 kategorier.


ALVA 2017 SERIEN

Omkring 500 udstillere præsenterede sig hos eltefa 2017 i Stuttgart for at vise deres innovationer til branchens eksperter. "Voksende netværk" var mottoet – så de intelligente løsninger fra ESYLUX passede perfekt. Som en belønning modtog ALVA-serien en læserpris fra "elektrobörse smarthouse".


ESYLUX

Dem, der er i kridthuset hos deres partnere, har allerede gjort meget rigtigt. Og især, hvis man vinder den såkaldte "Stein im Brett"-pris. For den oprindelige pris fra iBau efterspørger godt 3.000 håndværksvirksomheder den bedste partner på fabrikantsiden. En pris, der er som sin jury: Ægte, stærk, ligetil. ESYLUX siger tak.


Referencer

I mange bygninger, fra kontorer til universiteter, fra klinikker til hoteller, fra lagerhaller til private hjem, er vores innovative produkter og løsninger installeret. Og de sikrer et ophold, der ville være mindre behageligt, sikkert og komfortabelt, hvis de ikke var der. Se det sev med dine egne øjne.

Kontakt Sidebar dk

Kontakt Sidebar

KONTAKT

* Obligatoriske felter