×

ESYLUX LIGHT CONTROL ER ESY,
FORDI DET GIVER DET OPTIMALE ARBEJDSLYS
INDENFOR ETHVERT BUDGETS RAMMER

Optimalt pris-/ydelsesforhold

ELC-systemløsninger giver mere  livskvalitet til lave priser: Med  intelligent belysning og vedvarende  energieffektivitet til en usædvanligt fordelagtig pris. En investering, som hurtigt er tjent ind.

More

Innovativ
styring

Vi forenkler med vores nyudviklede styringsteknologi ESYLUX Light Control ELC intelligent indendørsbelysning på en radikal måde og gør Human Centric Lighting til at betale.

More

 • Med SymbiLogic for et energieffektivt biologisk effektivt lys
 • Kan anvendes med det samme ved hjælp af plug-and-play-installation
 • Optimalt arbejdslys til lave samlede omkostninger
 • Prækonfigurerede, monteringsklare sæt eller frit sammensatte løsninger
 • Nem, fejlfri gruppering per stikforbindelse
 • Betjenes bekvemt med kontakt eller app

Løsninger fra ét
og samme firma

ESYLUX Light Control giver mulighed for simple rumløsninger, komplet  med loftslamper, sensorik og  styreenhed – giver den højeste  lyskvalitet og energieffektivitet  til den bedste pris.

More

Human Centric
Lighting
inklusive

ELC-løsningerne med integreret SymbiLogic-teknologi  kombinerer det optimale lys for mennesker med fordelene  ved intelligent styring. Deres biologisk effektive lys efterligner det naturlige dagslys med dets dynamiske forløb og giver på den måde mere velvære og en øget præstationsevne –  ført særligt energieffektivt ud i livet ved hjælp af tilstedeværelses- og dagslysafhængig lysregulering med adaptiv Human Centric Light (TW).

More

det optimale pris-/ydelsesforhold
til enhver rumløsning

I kontorbygninger, uddannelses- og sundhedsinstitutioner er ikke kun optimal lyskvalitet, men også det økonomiske aspekt afgørende. Optimale belysningsløsninger skal derfor altid passe til budgettet  og til projektplanlægningen. ESYLUX Light Control giver med sit optimale arbejdslys mere livskvalitet til  særdeles lave investeringsomkostninger. De fuldstændigt brugsklare systemer indeholder lamper fra serien  CELINE hhv. NOVA, tilstedeværelsessensorer fra serien COMPACT og den intelligente ELC-styreenhed SMARTDRIVER.  Fås i to versioner med SymbiLogic eller med konstant lysfarve.

Det bedste lys til den bedste pris

Samlet pris med SymbiLogic (lysfarve: Tunable White)

inklusive lamper, tilstedeværelsessensor og styring
eksklusive monteringsomkostninger

FRA 430 DKK/m2

Behovsstyret Konstantlysregulering

Samlet pris ved fast lysfarve (3000 + 4000 K)

inklusive lamper, tilstedeværelsessensor og styring
eksklusive monteringsomkostninger

FRA 270 DKK/m2

ELC-systemløsninger med SymbiLogic egner sig frem for alt til områder som fx storkontorer eller patientværelser, hvor folk opholder sig og nyder godt af virkningen fra det biologisk effektive lys. Udgaven med konstant lysfarve anbefales til lejlighedsvis anvendte rum som fx  gange, indgangspartier eller trappeopgange. I begge tilfælde bliver lyset på grund af den intelligente sensorik kun tændt afhængigt af tilstedeværelse og dagslys for at give maksimal energieffektivitet. ESYLUX Light Control tilbyder dermed den bedste form for  udnyttelse af dagslyset til en pris pr. kvadratmeter uden sidestykke.

Plug-and-play
i nye dimensioner

Aldrig før har det været så hurtigt og nemt at tage  moderne lyssystemer i brug: SMARTDRIVER i ESYLUX Light  Control-systemet indeholder spændingsforsyningen til alle  lamper og til sensorikken. Det hele kan dermed forbindes via  plug-and-play, og man kan anvende det øjeblikkeligt  uden kendskab til programmering, selv i komplekse indretninger.  ELC-løsninger fås som prækonfigurerede sæt til kontorer,  klasselokaler og patientværelser eller kan  konfigureres frit.

More

Prækonfigurerede, monteringsklare løsninger i sæt

Vi tilbyder ESYLUX Light Control som praktiske, behovsorienterede løsninger i sæt for at kombinere fremragende lyskvalitet og energieffektivitet med flest mulige fordele for forbrugeren: De fuldstændigt monteringsklare ELC-lyssystemer er optimeret til forskellige rumstørrelser og de individuelle krav i  kontorbygninger, klasselokaler og patientværelser. Sætløsningerne kan via den enkle Installation  af de prækonfigurerede komponenter per plug-and-play straks tages i brug uden programmering  ved at anvende de medfølgende kabler. På den måde giver de den hurtigste og nemmeste vej  til intelligent belysning.

Quadro-sæt

Gør nemt kontorer værdige til beboelse: Sættene til standardkontorer på op til ca. 20 m2 med CELINE-lamper, tilstedeværelsessensor, SmartDriver og plug-and-play-systemkabel er klar til brug  med det samme.

More

Classroom-sæt

Gør nemt kontorer værdige til beboelse: Sættene til standardkontorer på op til ca. 20 m2 med CELINE-lamper, tilstedeværelsessensor, SmartDriver og plug-and-play-systemkabel er klar til brug med det samme.

More

Patient Room-sæt

Hjælp nemt helingsprocesserne på vej: Sættene  til sygestuer med to senge på op til ca. 30 m2 indeholder de supplerende komponenter ELSA-downlights og DALI Push Button, der  aktiverer individuelle lysscenarier.

More

INTELLIGENT LYS
UDEN PROGRAMMERING

Med ESYLUX Light Control beviser vi, at det  også er muligt at lave en energieffektiv modernisering på en billig og  tidsbesparende måde. ELC-lyssystemerne med lamper, tilstedeværelsessensor og den innovative ELC-styreenhed SMARTDRIVER er lette at installere på grund af plug-and-play  og kan uden programmering anvendes med det samme –  ideel til en hurtig modernisering uden at lukke driften ned.

More

Alternativ: Fri konfiguration i 7 skridt

ESYLUX lægger stor vægt på, at løsninger også i planlægningsfasen er så nemme og tidsbesparende som muligt og samtidig giver den størst mulige fleksibilitet, når de anvendes. Derfor kan du hos ESYLUX Light Control vælge mellem prækonfigurerede, monteringsklare løsninger i sæt til kontorer, klasselokaler og patientværelser og muligheden for bekvemt at sammensætte en individuel løsning. I blot syv skridt kan der ved hjælp af systemkomponenterne lamper, styring og sensor med supplerende ekstraenheder konfigureres ELC-systemer efter ønske – passende til alle anvendelser, rummelige dimensioner og budgetter.

Du gennemfører en individuel konfiguration af ESYLUX Light Control i syv nemme skridt. Vælg de enkelte komponenter og tilbehør i denne rækkefølge:

 1. Lampedesign til hovedbelysningen
 2. Lampetype
 3. Antal projektører
 4. Styring
 5. Sensor
 6. Kabel
 7. Tilbehør

Hurtig gruppering med plug-and-play

Ved at konfigurere individuelle løsninger med ESYLUX Light Control har du fordel af maksimal frihed i designet, fordi enhederne af lamper, sensorer og styring kan skaleres til rum i alle dimensioner. Her er der, alt efter udførslen, to til fire separate lyskanaler til rådighed. Grupper, der er sammensat til forskellige rumområder, forbindes nemt med hinanden via en ELC-bus.

Med ELC-løsningerne kan du ganske nemt integrere energieffektiv Human Centric Lighting i KNX-anlæg: Gnidningsløst og uden separat gateway med tilvalg af et KNX-modul, der indbygges i SMARTDRIVERen. Systemet er driftsklart med det samme, controlleren kan senere adresseres til central styring og individuelle tilpasninger.

I alle tilfælde er der mulighed for central, manuel styring og aktivering af individuelle opsætninger, såvel som  sammenkobling og behovsorienteret styring af HVAC-enheder eller supplerende belysning. Den overordnede automatisering af grupperede systemenheder fungerer også, hvis enkelte SMARTDRIVER tilsluttes til forskellige faser eller net.

Komfortabel betjening

Som med alle ESYLUX-løsninger kan den geniale  automatisering til enhver tid overstyres manuelt eller digitalt.  Tænd og sluk, ændring af lysstyrke og -farve eller  aktivering af gemte lysscenarier – det kan alt sammen lade sig gøre med en simpel 230V-kontakt. Alternativt giver ELC-kontakten fra ESYLUX med letforståelige symboler eller ESYLUX Light  Control-appen til styring fra smartphone optimal  brugervenlighed. Det innovative multitalent ESY-Pen kan ikke bare styre lyset, men også tænde det, måle lysstyrken  præcist og administrere projekter.

More