DET BEDSTE ARBEJDSLYS MED
SMARTE EKSTRAFUNKTIONER. ESY!

Innovativ
styring

Med vores styringsteknologi ESYLUX Light Control ELC forenkler vi radikalt den intelligente indendørs belysning og gør Human Centric Lighting til at betale.

Optimalt pris-/ydelsesforhold

ELC-systemløsninger giver mere livskvalitet til lave priser: Med intelligent belysning og vedvarende energieffektivitet til en usædvanligt fordelagtig pris. En investering, som hurtigt er tjent ind.

 • Med SymbiLogic for et energieffektivt biologisk effektivt lys
 • Kan anvendes med det samme ved hjælp af plug-and-play-installation
 • Optimalt arbejdslys til lave samlede omkostninger
 • Prækonfigurerede, monteringsklare sæt eller frit sammensatte løsninger
 • Nem, gruppering via stikforbindelse
 • Betjenes bekvemt med tryk eller app

Løsninger fra ét
og samme firma

ESYLUX Light Control giver mulighed for simple rumløsninger, komplet med loftsarmatur, sensor og  styreenhed – og giver den højeste  lyskvalitet og energieffektivitet  til den bedste pris.

Human Centric
Lighting
inklusive

ELC-løsningerne med integreret SymbiLogic-teknologi  kombinerer det optimale lys for mennesker med fordelene  ved intelligent styring. Deres biologisk effektive lys efterligner det naturlige dagslys med dets dynamiske forløb og giver på den måde mere velvære og en øget præstationsevne –  ført særligt energieffektivt ud i livet ved hjælp af tilstedeværelses- og dagslysafhængig lysregulering med adaptiv Human Centric Light (TW).

More

Omkostninger minus, effekt plus

I kontorbygninger, uddannelses- og sundhedsinstitutioner er ikke kun optimal lyskvalitet, men også det økonomiske aspekt afgørende. Optimale belysningsløsninger skal derfor altid passe til budgettet og til projektplanlægningen. ESYLUX Light Control giver med sit optimale arbejdslys mere livskvalitet til  særdeles lave investeringsomkostninger. De fuldstændigt brugsklare systemer indeholder armaturer fra serien CELINE hhv. NOVA, tilstedeværelsessensorer fra serien COMPACT og den intelligente ELC-styreenhed SMARTDRIVER. Fås i to versioner med SymbiLogic eller med konstant lysfarve.

ELC-systemløsninger med SymbiLogic egner sig frem for alt til områder som fx storkontorer eller patientværelser, hvor folk opholder sig og nyder godt af virkningen fra det biologisk effektive lys. Udgaven med konstant lysfarve anbefales til lejlighedsvis anvendte rum som fx  gange, indgangspartier eller trappeopgange. I begge tilfælde bliver lyset på grund af den intelligente sensor kun tændt afhængigt af tilstedeværelse og dagslys for at give maksimal energieffektivitet. ESYLUX Light Control tilbyder dermed den bedste form for  udnyttelse af dagslyset til en pris pr. kvadratmeter uden sidestykke.

Det bedste lys til den bedste pris

Behovsstyret Konstantlysregulering

Plug-and-play
i nye dimensioner

Aldrig før har det været så hurtigt og nemt at tage moderne belysningssystemer i brug: SMARTDRIVER i ESYLUX Light Control-systemet indeholder spændingsforsyningen til alle armaturer og til sensoren. Det hele kan dermed forbindes via  plug-and-play, og man kan anvende det øjeblikkeligt uden kendskab til programmering, selv i komplekse indretninger.

More

Frit konfigurerbar eller indbygningsklar

For at kombinere en fremragende lyskvalitet og energieffektivitet med den størst mulige brugeranvendelse tilbyder vi ESYLUX Light Control i to varianter: Som færdigkonfigurerede, færdigmonterede sætløsninger, der er optimeret til forskellige rumstørrelser i kontorbygninger, klasse- og patientværelser, og som indeholder systemkomponenter, kabler og nødvendigt tilbehør under kun ét artikelnummer. Eller som frit konfigurerbare løsninger, hvor enkeltkomponenterne kan sammensættes individuelt i syv enkle trin.

Via C0 dalibussen eller ELC-bussen kan systemerne endvidere nemt og hurtigt grupperes, skaleres og netværkstilknyttes for hver rumdimension – naturligvis også med plug-and-play!

Individuelt i 7 trin

Du gennemfører en individuel konfiguration af ESYLUX Light Control i syv nemme skridt. Vælg de enkelte komponenter og tilbehør i denne rækkefølge.

 1. ARMATURDESIGN til hovedbelysningen
 2. ARMATURTYPE
 3. ANTAL ARMATURER
 4. Styring
 5. Sensor
 6. Kabel
 7. Tilbehør

Mesterlys

Håndværksrådet i Düsseldorf har støttet sine medlemmer siden 1900 med et bredspektret fagområde og uddanner årligt rundt regnet 1000 mestre.

I undervisningslokalerne og værkstedsområderne sikrer ELC-belysningssystemerne fra ESYLUX for en flimmerfri belysning med tilstedeværelses- og dagslysafhængig konstantlysregulering.

More

Smarte ELC-ekstrafunktioner

Plug-and-play-installationen af ELC-belysningssystemerne muliggør en hurtig installation og en øjeblikkelig ibrugtagning uden programmeringsarbejde. Hvis det pågældende opstillingssted kræver en individuel tilpasning af systemerne, tilbyder systemernes smarte ekstrafunktioner talrige muligheder for dette: Med talrige konfigurations-, tids-, integrations- og styringsfunktioner!

Konfigurationsfunktioner

 • Lysregulering i rumzoner
 • Adaptiv funktion
 • Konfiguration med lyskanaler
 • Fri kanaltildeling
 • Fri kanal- og gruppekombination
 • Kanalbaseret lysopsætning

Styringsfunktioner

 • Alternative driftstilstande
 • Manuel overstyring med tryk og lysopsætninger
 • ESY-Pen og ESY-App

Integrationsfunktioner

 • Integration af 230 V-apparater
 • Power cut-off af DALI-drivere
 • Enkel KNX-systemintegration

Tidsfunktioner

 • Orienteringslys
 • Hurtigere systemstart
 • Intelligente lysprocesser

Opgradering til enhver arbejdsplads

Til kontorbygninger, uddannelsesinstitutioner eller sundhedsvæsen: Lyskvaliteten, den sensorbaserede styring og funktionsomfanget på ELC-belysningssystemer sørger for anvendelsesspecifikke fordele på enhver arbejdsplads.

Eksempel storkontorer

Lyset fra SymbiLogic-teknologien øger motivationen og arbejdsindsatsen.

SMARTE EKSTRAFUNKTIONER, blandt andet adaptiv funktion og orienteringslys, som øger komforten i storkontorer med optimale lysforhold.

>>

Eksempel klasseværelse

Lyset fra SymbiLogic-teknologien øger koncentrationen i undervisningen.

SMARTE EKSTRAFUNKTIONER , blandt andet lysopsætninger med separat styring af forskellige rumzoner, der sikrer den ideelle formidling af undervisningen.

>>

Eksempel patientværelse

Lyset fra SymbiLogic-teknologien understøtter rekreation og rekonvalescens.

SMARTE EKSTRAFUNKTIONER, blandt andet nem aktivering af en lysopsætning til undersøgelser med en belysningsstyrke på 1000 lux i patientværelset.

>>

Komfortabel betjening

Som med alle ESYLUX-løsninger kan automatisering til enhver tid overstyres. Tænd og sluk, ændring af lysstyrke og -farve eller aktivering af gemte lysopsætninger – det kan alt sammen lade sig gøre med en simpel 230V-kontakt. Alternativt tilbyder ELC-trykkene fra ESYLUX den højeste betjeningskomfort med letforståelig symbolik eller styring via din smartphone med ESY-Pen og ESY-App. Med ESY-Pen og ESY-App opnår man desuden en nem parameterindstilling, lysmåling og mobil projektadministration!

More