×

Multitalentet
til installationen:
ESY Pen

ALL-IN-ONE

ESY Pen er den nye multifunktionsenhed, der gør ibrugtagning, fjernstyring, lysmåling og administrering af projekter nemt for alle tilstedeværelses- og bevægelsessensorer samt lyssystemer fra ESYLUX. 

More

Ibrugtagning
og fjernstyring

ESY Pen anvendes til nemt at tage belysningen i brug per Bluetooth og app, den egner sig imidlertid også som fjernstyring til bekvemt at dæmpe lyset, tænde og slukke eller at ændre lysfarve og opsætninger.

More

Lysmåler og
projektadministrator

ESY Pen sørger med sin integrerede lyssensor for en præcis måling og regulering af lyset. Sammen med ESY-appen giver den mulighed for mobil administration af projekter.

More

Intelligent synergi

Automatiserings- og belysningsløsningerne fra ESYLUX skaber intelligente synergier for at give mere livskvalitet og energieffektivitet. ESY Pen er ikke bare efterfølgeren til den vellykkede universalfjernbetjening, men træder som en sand allrounder i karakter med ESY-princippets intelligente synergi – nem betjening inkluderet! 

More

Fremtidssikret anvendelse

Med sin brofunktion giver ESY Pen mulighed for tovejskommunikation mellem mobile enheder og ESYLUX-tilstedeværelsessensorer eller lyssystemer per Bluetooth og infrarødt signal. På den måde kan man med ESY-appen nemt og bekvemt konfigurere og tage installerede anlæg i brug*. ESY Pen egner sig på grund af sin silikonespids på en og samme tid som stylus pen til touch-overflader på smartphones og tabletter. Dermed er du udrustet til alle installationer med ESYLUX i dag og i fremtiden – og helt uafhængigt af fysiske grænseflader.

* Påkrævet for nye apparater fra 2019

...MED SMARTPHONE eller TABLET

ESY Pen er kompatibel med styresystemerne iOS og Android og samtidigt bagudkompatibel med alle tilgængelige tilstedeværelses- og bevægelsessensorer fra ESYLUX (envejskommunikation).

Styr bekvemt lyset
på afstand

Hvis ESY Pen anvendes som bordenhed i ladestationen, fungerer den for slutbrugeren som en enkel fjernbetjening til at tilpasse belysningen. Alt efter den valgte sensortype kan man med et tryk på pennen tænde, slukke eller dæmpe lyset og aktivere opsætninger, som er gemt. For ELC-lyssystemer med biologisk effektivt lys kan den også anvendes til at ændre lysfarve. 

More

Mål lyset i enhver situation

Som specialist indenfor sensorer har vi naturligvis også udstyret ESY Pen med en sensor – for at give slutbrugeren en let installation og optimalt lys:

1. Lysstyrken kan med den integrerede lyssensor bekvemt indstilles til kontaktbrug eller konstantlysregulering. Dermed bliver et separat luxmeter overflødigt, fordi man udelukkende har brug for ESY Pen til at konfigurere enhederne.

2. Sensoren giver med ekstern angivelse af lysstyrken i arbejdsniveau mulighed for en præcis måling af lysmængden der, hvor den er afgørende for synet. Dermed sikrer vi den optimale lyskvalitet for slutbrugeren

på arbejdspladsen.

Med til ESY Pen hører:

  1. En ladestation, der ud over opladningen sikrer, at sensoren kontinuerligt måler lyset i arbejdshøjde
     
  2. Selve ESY Pen, der nemt betjenes på tre knapper

Administrer projekter mobilt

Gem, administrer, dokumentér – med ESY-Pen og ESY-appen bliver det mobile projektbibliotek en realitet. De gør det i fællesskab muligt at gemme, hente og overføre konfigurerede projekter:

  • Karakteriser hver bygning med projektnavn, projektnummer, kontaktperson, tidsstempling og lokalitet
  • Angiv forskellige etager indenfor projektet og op til 64 rum per etage
  • I ESY-appen får du til enhver tid og med få klik adgang til det ønskede rum, og på den måde kan du hurtigt finde ESYLUX-produkter igen samt vælge og parametrere dem
  • Gem konfigurerede projekter i ESY-appen, eller send dem videre til andre brugere
  • Hent nemt tidligere konfigurationer, og overfør dem til produkter af en lignende type (cloning)
  • Sammenfat dokumentationen for projektet i en projektrapport, og send eller print den som PDF-dokument alt efter situationen