Aktuelles Land wechseln?

Hav altid det rigtige værktøj ved hånden:
Med ESY-Pen og ESY-App!

En duo til det hele

Automatiserings- og belysningsløsningerne fra ESYLUX skaber intelligente synergier for at give mere effektivitet, komfort og velbefindende. Som efterfølger til den succesrige universalfjernbetjening viderefører ESY-Pen og ESY-App dette princip.

Parametrering
og fjernstyring

Med ESY-Pen og ESY-App kan alle fjernbetjente ESYLUX-tilstedeværelses-, -bevægelsessensorer og -lyssystemer bekvemt parametreres og fjernstyres via smartphone eller tablet.

Lysmåler og
projektadministrator

Gem, administrer, dokumentér, kopier: Med ESY-Pen og ESY-App bliver det mobile projektbibliotek også en realitet. Og ESY-Pen har en integreret lyssensor, som giver mulighed for en nem lysmåling i forbindelse med installationen.

Konfigurer
ESY-Pen og ESY-App muliggør en nem ibrugtagning og konfigurering.

Administrer mobilt
Med ESY-App har du altid dit projektbibliotek ved hånden! Og for maksimal fleksibilitet: Udarbejd projekter på kontoret, og overfør blot konfigurationen på byggepladsen.

Klon
Hent nemt tidligere konfigurationer, og overfør dem til produkter af en lignende type (kopiering) via ESY-Pen.

Dokumentér
Projektdokumentationen sammenfattes i en PDF-rapport, der kan sendes og evt. også printes.

... MED SMARTPHONE eller TABLET

Du skal blot tænde for ESY-Pen, aktivere Bluetooth på din smartphone eller tablet og forbinde ESY-Pen og ESY-App via enhedens pinkode. Så er ESY-Pen driftsklar og vises i dashboardet på din ESY-App.

ESY-App kan hentes gratis til iOS og Android og er bagudkompatibel med alle tilgængelige ESYLUX-tilstedeværelses- og bevægelsessensorer.

Administrer projekter mobilt

ESY-Pen og ESY-App gør det muligt at gemme, hente og overføre projekter:

 • Ethvert projekt kan gemmes i ESY-App under eget projektnavn og med en individuel beskrivelse
 • Intet projekt er for stort for ESY-App: Der kan oprettes op til 64 etager med op til 64 rum for hver etage og op til 64 enheder pr. rum
 • I ESY-App får du til enhver tid og med få klik adgang fra projektet til det ønskede rum, og på den måde kan du hurtigt identificere ESYLUX-produkter samt vælge og parametrere dem
 • Konfigurerede projekter kan gemmes i ESY-App og sendes videre til andre brugere efter behov. Hent nemt tidligere konfigurationer, og overfør dem straks til produkter af en lignende type (kopiering) via ESY-Pen
 • Projektdokumentationen sammenfattes i en projektrapport, der kan sendes som PDF-dokument og evt. også printes

ONLINE DEMO ESY-APP
ALWAYS THE RIGHT TOOL AT HAND: WITH ESY-PEN AND ESY-APP!

As with its automation and lighting solutions, ESYLUX uses the principle of intelligent synergy for the ESY-Pen and ESY-App: they allow easy configuration, remote control, mobile project management and documentation for all ESYLUX remote-controlled products and solutions!

In just a few steps:

 • Start
 • Configuration
 • Cloning
 • Mobile project management and documentation

To THE ONLINE DEMO ESY-APP

Intelligent synergi

Med ESY-Pen og ESY-App har du altid det rigtige værktøj ved hånden i forbindelse med brug af fjernbetjente ESYLUX-løsninger. Med ESYLUX er du rustet til alle nuværende og fremtidige installationer. ESY-Pen egner sig på grund af sin silikonespids perfekt som indtastningsværktøj til touchscreens på smartphones eller tablets!

More

Nem anvendelse ...

ESY-App giver mulighed for en bekvem parametrering af alle fjernbetjente ESYLUX-tilstedeværelses-, -bevægelsessensorer og -lyssystemer via smartphone eller tablet. ESY-Pen sender nemt Bluetooth-kommandoerne videre fra den mobile enhed via et infrarødt signal. Således står ESYLUX for en brugervenlig og fremtidssikret håndtering, der er uafhængig af fysiske grænseflader!

... og styring

På kontoret kan lyset spontant dæmpes til en præsentation eller skrues op, hvis det er gråvejr:
ESY-Pen og ESY-App gør sig også godt som fjernbetjening på arbejdspladsen. Således kan brugeren let styre lyset individuelt og tilpasse det til situationen.

Afhængigt af den valgte enhed kan lyset tændes og slukkes, skrues op eller dæmpes eller ændre farve. Ved lyssystemer med ESYLUX Light Control ELC er dette i øvrigt også muligt udelukkende med ESY-Pen.

Standardkonfiguration
af alle fjernbetjente ESYLUX-produkter med ESY-App og ESY-Pen som bro (IR)

Konfiguration af produkter med integreret Bluetooth-modul
direkte via ESY-App

Manuel betjening af ELC-lyssystemer
direkte med ESY-Pen

Mål lyset
på den nemme måde

Som specialist inden for sensorer har vi også integreret en lyssensor i ESY-Pen – for en nem lysmåling under installationen:
ESY-Pen sender sit måleresultat til ESY-App, hvor det bliver vist automatisk.

More

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

 1. Sæt blot de ønskede produkter fra nedenstående tilbud på din favoritliste
 2. Klik på favoritlistesymbolet i menulisten (ved siden af søgefunktionen)
 3. Angiv det ønskede antal produkter
 4. Send os din forespørgsel