ALVA er esy, fordi den intelligent sammenkobler udendørs  belysning

Intelligent belysning af veje

ALVA pullertlamper virkeliggør ideen om både robust og intelligent udendørs belysning. Med integrerede bevægelsessensorer kan de automatisk styre hele belysningsgrupper.

More

Attraktive detaljer

Med det opdelte keglelys og de integrerede kranse giver ALVA up-/downlights en fascinerende belysningseffekt – til attraktive og tidløse moderne facader.

More

Effektive indgange

Med bevægelsessensorer kan fordelene ved intelligent styring også bruges med ALVA væg- og loftslamper: For eksempel via orienteringslys og skumringsrelæfunktion.

More

Så godt som intet bliver hængende

De havluftbeskyttede kabinetter i trykstøbt aluminium garanterer optimal modstandsdygtighed og er særdeles resistente mod vand og støv. Den pulverlakerede overflade ser ikke kun flot ud, men udmærker sig også ved den smudsafvisende lotus-effekt og den graffitimodstandsdygtige belægning.

Modstandsdygtighed er obligatorisk

Takket være trykstøbt aluminium eller ekstruderet profil samt kapslingsklasser med høje værdier er lamperne i ALVA-serien ekstremt robuste og har en lang levetid.

Løsninger, der passer til dit behov

Lamperne med integreret bevægelsessensor lyser kun, når det er nødvendigt. Selv lamper, der allerede var installeret forinden, kan integreres såvel som andre slutenheder. Det øger sikkerheden, komforten – og det sparer energi. Disse lamper har også en orienteringslys- og skumringsrelæfunktion.

Individuel lysstyring til behovsorienteret opsætning

Hvis du ønsker at udnytte belysningens fulde potentiale, har du brug for en gennemtænkt lysstyring. For kun ved hjælp af en intelligent styring kan du skabe en stemningsbelysning, der er tilpasset dine personlige behov. Forbindes lamperne indbyrdes, er dette særligt nemt at opnå. 

ESYLUX er også i ALVA-serien baseret på den digitale DALI-standard. DALI optimerer LED'ernes dæmpningsadfærd, kan let integreres i overordnede bygningsinstallationer og muliggør en nem opsætning af lysscener til enhver situation. Med ALVA-pullertlampens DALI-kompatible design kan dine egne ønsker og koncepter derfor nemt gøres til virkelighed. 

Er pullertlamperne samtidig udstyret med bevægelsessensor, er de i stand til at styre ikke kun sig selv, men også hele belysningsgrupper automatisk. Når en person kommer i nærheden af lamperne, tænder de netværksforbundne lamper f.eks. samtidig, og de slukker igen, så snart personen er gået væk igen. Det har ingen betydning, hvilken retning det kommer fra. Således anvender lampen kun energi, når der reelt er behov for det.
 

Vil du integrere andre lamper i netværket? Ikke noget problem: Enheder, som ikke er DALI-kompatible, kan nemt integreres ved hjælp af et ekstra modul (DALI-switch) fra ESYLUX. F.eks. ALVA-up-/downlights, væg- eller loftslamperne – og måske endda springvandet i dit indgangsområde. Hvis du ønsker det, kan du altid tænde og slukke manuelt ved at trykke på en knap. Hvis du skulle glemme at slukke for lyset, sørger vores teknologi automatisk for det.

Den bevægelsessensor, som kan integreres i pullert- og væg-/loftslamperne, giver dig således endnu flere nyttige styringsfunktioner: Efter behov sørger den for et orienteringslys, som let og behageligt forbliver tændt, når der ikke længere er personer umiddelbart i nærheden. Du kan også benytte dens skumringsrelæ. Ved hjælp af denne funktion tænder belysningen af sig selv, så snart det bliver mørkt udenfor. Når solen står op om morgenen, slukker det kunstige lys igen af sig selv.

Overblik over dine fordele

  • Pullertlamper i forskellige størrelser og diametre
  • Up-/downlights med kegleformet belysning
  • Husnummerlampe eller vægbelysning til væg- og loftsmontering
  • Aluminiumhus i høj kvalitet
  • Smudsafvisende vha. pulverlakering med lotuseffekt
  • Klare eller opalhvide diffusorer kan vælges
  • Med forskellig udstrålingsvinkel eller lysafgivelse
  • Varianter med og uden bevægelsessensor, orienteringslys og skumringsrelæfunktion
  • Kan forbindes med DALI som ekstraudstyr

More