Aktuelles Land wechseln?

ALVA er ESY, fordi den sammenkobler intelligent udendørs belysning

Intelligent belysning
af veje

ALVA pullertlamper virkeliggør ideen om både robust og intelligent udendørs belysning. Med integrerede bevægelsessensorer kan de automatisk styre hele belysningsgrupper.

>>

Attraktive
detaljer

Med det opdelte keglelys og de integrerede kranse giver ALVA up-/downlights en fascinerende belysningseffekt – til attraktive og tidløse moderne facader.

>>

Intelligent lys
til it-fagfolk

Virksomheden März i nærheden af Hamburg har valgt en udendørs belysningsløsning med ALVA pullerter med integrerede DALI-bevægelsessensorer der styrer belysningsgrupper hele vejen rundt om bygningen i broadcast-tilstand og skaber en behagelig orienteringsbelysning, når det er nødvendigt.

>>

synergi
med lang levetid

Farverne stemmer overens, og designet er elegant – ALVA-udendørslamperne fra ESYLUX er perfekt egnet i kombination med DEFENSORserien. Med et havluftbeskyttet aluminiumshus, høj slagfasthed og en lang levetid for de indbyggede LED'er skabes der i kombination med DEFENSOR-beskyttelsesfunktionerne en intelligent belysningsløsning med ekstraordinær pålidelighed.

More

Så godt som intet bliver hængende

De havluftbeskyttede kabinetter i trykstøbt aluminium garanterer optimal modstandsdygtighed og er særdeles resistente mod vand og støv. Den pulverlakerede overflade ser ikke kun flot ud, men udmærker sig også ved den smudsafvisende lotus-effekt og den graffitimodstandsdygtige belægning.

Modstandsdygtighed er obligatorisk

Takket være trykstøbt aluminium eller ekstruderet profil samt kapslingsklasser med høje værdier er lamperne i ALVA-serien ekstremt robuste og har en lang levetid.

Løsninger, der passer til dit behov

Lamperne med integreret bevægelsessensor lyser kun, når det er nødvendigt. Det øger sikkerheden, komforten – og det sparer energi. Disse lamper har også en orienteringslys- og skumringsrelæfunktion.

Intelligent. Individuel.
Lang levetid.

ALVA-serien viser på imponerende vis, hvordan der kan skabes en moderne, fast udendørs belysning. De havluftbeskyttede kabinetter i trykstøbt aluminium garanterer optimal modstandsdygtighed og er særdeles resistente mod vand og støv. Dens pulverbehandlede, smudsafvisende overflade ser ikke kun flot ud, den imponerer også med sin graffitimodstandsdygtige belægning. En anden ting, der imponerer, er lyset. LED'erne lyser med et rent hvidt lys, er yderst holdbare og sørger for en naturlig farvegengivelse af de belyste omgivelser. Der er mulighed for integrerede bevægelsessensorer og digital netværkstilslutning, hvilket giver en intelligent lysstyring – til individuelle koncepter efter dine helt personlige ønsker!

Individuel lysstyring til behovsorienterede lysopsætninger

Er pullertlamperne samtidig udstyret med bevægelsessensor, er de i stand til at styre ikke kun sig selv, men også hele belysningsgrupper automatisk. Når en person kommer i nærheden af lamperne, tænder de netværksforbundne lamper f.eks. samtidig, og de slukker igen, så snart personen er gået væk igen. Det har ingen betydning, hvilken retning det kommer fra. Således anvender lampen kun energi, når der reelt er behov for det.

LØSNING A:
STYRING AF ALVA-SERIEN VED HJÆLP AF ET INTEGRERET SENSORSYSTEM

ALVA-pullertarmaturer med integreret DALI-bevægelsessensor muliggør en intelligent netværkstilslutning med broadcasttilstand og giver for eksempel et behageligt orienteringslys.

Med DALI-relæet fra ESYLUX (1) kan enheder uden DALIinterface nemt integreres og tilkobles bevægelsesafhængigt (f.eks. ALVA up-/downlights).

LØSNING B:
STYRING AF ALVA-SERIEN VHA. ET SEPARAT SENSORSYSTEM (RC, DEFENSOR, MD-W)

Udendørs bevægelsessensorer i RC-, DEFENSOR- og MD-W-serien er det klassiske alternativ til behovsorienteret kobling af lysgrupper udendørs.

De tilbyder forskellige varianter, praktiske ekstrafunktioner - og imponerer altid med deres sensorer i høj kvalitet.


Den bevægelsessensor, som kan integreres i pullert- og væg-/loftslamperne, giver dig således endnu flere nyttige styringsfunktioner: Efter behov sørger den for et orienteringslys, som let og behageligt forbliver tændt, når der ikke længere er personer umiddelbart i nærheden. Du kan også benytte dens skumrings-relæfunktion. Ved hjælp af denne funktion tænder belysningen af sig selv, så snart det bliver mørkt udenfor. Når solen står op om morgenen, slukker det kunstige lys igen af sig selv.

Orienteringslys

Efterglød

OVERBLIK OVER DINE FORDELE

  • Beskyttet mod havluft og smudsafvisende
  • Varianter med integreret bevægelsessensor, orienteringslys og skumringsrelæfunktion
  • Bevægelsessensoren giver en energieffektiv styring af yderligere lamper og omskiftningsaktuatorer
ALVA-pullertlampe 3000 K / 180° / 540 mm / Ø 170 mm
ALVA-pullertlampe 3000 K / 180° / 940 mm / Ø 170 mm
ALVA-pullertlampe 3000 K / 360° / 540 mm / Ø 170 mm
ALVA-pullertlampe 3000 K / 360° / 700 mm / Ø 100 mm
ALVA-pullertlampe 3000 K / 360° / 940 mm / Ø 170 mm
ALVA-pullertlampe 4000 K / 180° / 940 mm / Ø 170 mm
ALVA-pullertlampe 4000 K / 360° / 540 mm / Ø 170 mm
ALVA-pullertlampe 4000 K / 360° / 700 mm / Ø 100 mm
ALVA-pullertlampe 4000 K / 360° / 940 mm / Ø 170 mm

Attraktive detaljer

Ikke alle facader er en fryd for øjet. Ofte mangler det specielle præg, det æstetiske islæt, som aldrig kan opnås ved belysning alene.

Lige den rigtige opgave for ALVA up-/downlights: Med deres opdelte keglelys i op- og nedadgående retning skaber de en fascinerende lyseffekt på alle ydervægge, mens de to lyskranse, der er indarbejdet i kabinettet, kroner helhedsindtrykket med stor virkning. Således fremstår facaden smuk – og bygningen får sat prikken over i'et i en tidløs moderne elegance!

OVERBLIK OVER DINE FORDELE

  • Beskyttet mod havluft og smudsafvisende
  • Varianter med forskellige strålingsvinkler (13°, 28° og 50°)
  • Nem installation med enhåndsstiksokkel og god plads til sløjfbar ledningsføring
ALVA UP-/DOWNLIGHT 3000 K / 13°
ALVA UP-/DOWNLIGHT 3000 K / 28°
ALVA UP-/DOWNLIGHT 3000 K / 50°
ALVA UP-/DOWNLIGHT 4000 K / 13°
ALVA UP-/DOWNLIGHT 4000 K / 28°
ALVA UP-/DOWNLIGHT 4000 K / 50°

DEFENSOR er ESY, fordi den ganske enkelt giver mere beskyttelse

Bevægelsessensorer og skumringsrelæer i DEFENSOR-serien imponerer ikke kun med deres elegante design og enkle installation. Deres funktioner giver også en høj grad af sikkerhed, komfort og energieffektivitet.

More