ALVA er ESY, fordi den sammenkobler intelligent udendørs belysning

Intelligent belysning
af veje

ALVA pullertlamper virkeliggør ideen om både robust og intelligent udendørs belysning. Med integrerede bevægelsessensorer kan de automatisk styre hele belysningsgrupper.

More

Attraktive
detaljer

Med det opdelte keglelys og de integrerede kranse giver ALVA up-/downlights en fascinerende belysningseffekt – til attraktive og tidløse moderne facader.

More

Intelligent lys
til it-fagfolk

Virksomheden März i nærheden af Hamburg har valgt en udendørs belysningsløsning med ALVA pullerter med integrerede DALI-bevægelsessensorer der styrer belysningsgrupper hele vejen rundt om bygningen i broadcast-tilstand og skaber en behagelig orienteringsbelysning, når det er nødvendigt.

More

synergi
med lang levetid

Farverne stemmer overens, og designet er elegant – ALVA-udendørslamperne fra ESYLUX er perfekt egnet i kombination med DEFENSORserien. Med et havluftbeskyttet aluminiumshus, høj slagfasthed og en lang levetid for de indbyggede LED'er skabes der i kombination med DEFENSOR-beskyttelsesfunktionerne en intelligent belysningsløsning med ekstraordinær pålidelighed.

More

Så godt som intet bliver hængende

De havluftbeskyttede kabinetter i trykstøbt aluminium garanterer optimal modstandsdygtighed og er særdeles resistente mod vand og støv. Den pulverlakerede overflade ser ikke kun flot ud, men udmærker sig også ved den smudsafvisende lotus-effekt og den graffitimodstandsdygtige belægning.

Modstandsdygtighed er obligatorisk

Takket være trykstøbt aluminium eller ekstruderet profil samt kapslingsklasser med høje værdier er lamperne i ALVA-serien ekstremt robuste og har en lang levetid.

Løsninger, der passer til dit behov

Lamperne med integreret bevægelsessensor lyser kun, når det er nødvendigt. Det øger sikkerheden, komforten – og det sparer energi. Disse lamper har også en orienteringslys- og skumringsrelæfunktion.

Intelligent. Individuel.
Lang levetid.

ALVA-serien viser på imponerende vis, hvordan der kan skabes en moderne, fast udendørs belysning. De havluftbeskyttede kabinetter i trykstøbt aluminium garanterer optimal modstandsdygtighed og er særdeles resistente mod vand og støv. Dens pulverbehandlede, smudsafvisende overflade ser ikke kun flot ud, den imponerer også med sin graffitimodstandsdygtige belægning. En anden ting, der imponerer, er lyset. LED'erne lyser med et rent hvidt lys, er yderst holdbare og sørger for en naturlig farvegengivelse af de belyste omgivelser. Der er mulighed for integrerede bevægelsessensorer og digital netværkstilslutning, hvilket giver en intelligent lysstyring – til individuelle koncepter efter dine helt personlige ønsker!

Individuel lysstyring til behovsorienterede lysopsætninger

Hvis du ønsker at udnytte belysningens fulde potentiale, har du brug for en gennemtænkt lysstyring. For kun ved hjælp af en intelligent styring kan du skabe en stemningsbelysning, der er tilpasset dine personlige behov. Forbindes lamperne indbyrdes, er dette særligt nemt at opnå.

ESYLUX er også i ALVA-serien baseret på den digitale DALI-standard. DALI optimerer LED'ernes dæmpningsadfærd, kan let integreres i overordnede bygningsinstallationer og muliggør en nem opsætning af lysscener til enhver situation. Med ALVA-pullertlampens DALI-kompatible design kan dine egne ønsker og koncepter derfor nemt gøres til virkelighed.

Er pullertlamperne samtidig udstyret med bevægelsessensor, er de i stand til at styre ikke kun sig selv, men også hele belysningsgrupper automatisk. Når en person kommer i nærheden af lamperne, tænder de netværksforbundne lamper f.eks. samtidig, og de slukker igen, så snart personen er gået væk igen. Det har ingen betydning, hvilken retning det kommer fra. Således anvender lampen kun energi, når der reelt er behov for det.


Ønsker du at integrere andre lamper i netværket? Enheder, som ikke er DALI-kompatible, kan nemt integreres ved hjælp af et ekstra modul (DALI-aktuator) fra ESYLUX. F.eks. ALVA-Up-/Downlights, væg- eller loftslamperne –og måske endda springvandet i dit indgangsområde.

Hvis du ønsker det, kan du altid tænde og slukke manuelt ved at trykke på en knap. Hvis du skulle glemme at slukke for lyset, sørger vores teknologi automatisk for det.

Ved at styre pullerterne og up/downlights fra ALVA-serien med en DEFENSOR-bevægelsessensor skabes der en belysningsløsning til udendørsarealer, der er lige så intelligent som visuelt harmonisk (se eksempel 2).


Orienteringslys

Efterglød

Den bevægelsessensor, som kan integreres i pullert- og væg-/loftslamperne, giver dig således endnu flere nyttige styringsfunktioner: Efter behov sørger den for et orienteringslys, som let og behageligt forbliver tændt, når der ikke længere er personer umiddelbart i nærheden. Du kan også benytte dens skumrings-relæfunktion. Ved hjælp af denne funktion tænder belysningen af sig selv, så snart det bliver mørkt udenfor. Når solen står op om morgenen, slukker det kunstige lys igen af sig selv.

Intelligente vej-netværk

Med ALVA-pullertlamperne kan du i udendørsområdet omkring bygningen realisere det, som for længst er blevet en selvfølge mange steder indendørs: En intelligent lysstyring, som ved hjælp af individuelle opsætninger frembringer en stemning, der passer til ethvert tidspunkt.

Såfremt pullerten er udstyret med en bevægelsessensor, kan hele belysnings-grupper styres automatisk. Selv lamper, der allerede var installeret forinden, kan integreres såvel som andre slutenheder. Det øger sikkerheden, komforten – og det sparer energi. Desuden udmærker pullertlampen sig med sin solide aluminiumkonstruktion og med det bedste, blændfrie lys.

More

OVERBLIK OVER DINE FORDELE

  • Beskyttet mod havluft og smudsafvisende
  • Varianter med integreret bevægelsessensor, orienteringslys og skumringsrelæfunktion
  • Bevægelsessensoren giver en energieffektiv styring af yderligere lamper og omskiftningsaktuatorer

Attraktive detaljer

Ikke alle facader er en fryd for øjet. Ofte mangler det specielle præg, det æstetiske islæt, som aldrig kan opnås ved belysning alene.

Lige den rigtige opgave for ALVA up-/downlights: Med deres opdelte keglelys i op- og nedadgående retning skaber de en fascinerende lyseffekt på alle ydervægge, mens de to lyskranse, der er indarbejdet i kabinettet, kroner helhedsindtrykket med stor virkning. Således fremstår facaden smuk – og bygningen får sat prikken over i'et i en tidløs moderne elegance!

OVERBLIK OVER DINE FORDELE

  • Beskyttet mod havluft og smudsafvisende
  • Varianter med forskellige strålingsvinkler (13°, 28° og 50°)
  • Nem installation med enhåndsstiksokkel og god plads til sløjfbar ledningsføring

DEFENSOR er ESY, fordi den ganske enkelt giver mere beskyttelse

Bevægelsessensorer og skumringsrelæer i DEFENSOR-serien imponerer ikke kun med deres elegante design og enkle installation. Deres funktioner giver også en høj grad af sikkerhed, komfort og energieffektivitet.

More